MerveDmn FeriDee Bugün cinsiyetimiz belli oldu 13+3 de kızımız olucak inşaallah giderken özellikle bişey yemedim ama gösterdi bebeğim 😊
BesteCanerKutluzolu FeriDee valla ben ne yediysem kar etmedi çikolata denedim meyvesuyu süt denedim hiç birinde hareket edip göstermedi en sonunda 21. Hafta gitmeden önce kahve içtim onda baya bi hareketlendi 🤣 Benim oğlum değişik biraz ☺🤣
BesteCanerKutluzolu FeriDee sorma çok sert🙂 bi yerde kahve kokusu bile duysam adam yerinde duramıyor karşıdan bakanlar hayret ediyor🤣Doğunca işimiz var bununla🤣
deletedmom11 FeriDee he gııı buLmak için 25-30 dk Lık mesafede bi türk export war oraya gitmek Lazm arabayLa 🙈🙈 oda mümkn değiL eşim işte😭😭😭
reflesha FeriDee hurafe bunlar canim hicbirsey yemene gerek ekstra seker yükleme bebegine bosuna yazik normal yediklerini ye git gösterirse gösterir zaten kader kismet
deletedmom11 Tbrk awcumı yaLıcam naaapcam 😭😭 herif anca hafta sonuna aLır işten anca çıkıyo akşam ohooo o zamana kdr 😭😭 gidemde çikoLata kutusuna gömüLemm🙈🙈
deletedmom11 Tbrk uzak ay türk exportLar mağazaLar uzak oLmasa bende giderdim de bunLarın tatLıLarı bizimkiLer gibi diiL sewmiyorum pastaLarını faLan