Secilasya Kız bebiş bekliyoruz 26+4 de gittik 960 gram 32 cm boyu kilosu iyi de sanki boyu bir tık kısa geldi bana sizin nasıldı?
Love13 Secilasya aynı haftada benimde aynıydı birebir bende kızım kısa mı diye düşünüyordum hep şu anda cevapları okumadan yazdım hemen cevapları okuycam inşallah kısa değillerdir 😂
Havvaca Secilasya kız bebek ise erkeklere oranla biraz kısa olabiliyor canım burda kıyaslama yaparken cinsiyet de baz al derim. Benim oğlum en başından beri önde gidiyor. 26 haftada kontrolde 36.5 cm 1100 gram gelmişti. Şu an 27+5 cumartesi randevum var bakalım ne oldu 1 haftada ♥️
Secilasya Havvaca oyy masallah sağlıkla gelsin 🥰 ben 160im eşim 176 öyle uzun değiliz belki de minyon tipli olacaktır ama doktor normal değerleri dedi ama aklıma takıldı günlerdir boyu
Havvaca Secilasya Dr normal dediyse takılma canım hiç haftasıyla uyumlu demek ki ♥️ benim boy 157 eşim 173 bakalım bizimki kaç cm doğacak 💞
dilay_06 Secilasya biz de uzunuz anne baba olarak ama benimki de kısaydı detaylıda şu anda da doktor zaten boy söylemiyo
Secilasya Havvaca siz de bizim gibisiniz aşağı yukarı sanırım bizim kizceler minyon olacak zaten bana benzerse ben de oyleymisim küçükken❤️
Havvaca Secilasya zaten kız bebekler erkek bebeklere göre 3 4 cm daha kısa oluyo doğduğunda falan erkekler daha yapılı oluyo onunla ilgilidir canım 💞
menessare 26+5 te 970 gram 33 cm di ama doktor iki gün küçük dedi gramı bana iyi gibi gelmişti halbuki anlamadım 🤷♀️ yarın 27+5 oluyo tekrar gidicem bakalım ne dicek :(
Zhrkrc 26+6da 1000 Gr 34 cm dedi kızıma doktor bugün. Bana da zayıf gibi geliyor sanki 😕 maşallah diyeyim ama ne güzel tombik bebisler duydum burada
Havvaca Zhrkrc kız bebekler bir tık zayıf ve kısa oluyor kıyaslama yaparken cinsiyet de baz al derim. Ki bence gayet normal bebeğiniz
Elifsimsek Boya takılmayın ben de 52 cm doğdum 39. Hafta şuan 180 im bebekte 28 haftalık 36 cm yani doğuma kadar çok şey değişiyo doktorum 53 cm den büyük bebek duymadım ben zaten doğduğu cm önemsiz ilerde uzun olup olmamasını belirlemiyormuş
menessare Secilasya yok erkek bugün gittim kontrole gününe gelmiş normal takılma artık arada farklar olabilir bu haftalardan sonra dedi 🎉