Yaseminnnnnnnnnnn yagmur54_72 normal ama tuallette çok fazla oturmamaya çalış hemen işin bitince kalk bebiş baya küçük ve belli saatten sonra fazla sıvı tuketme elinden geldigince
Sevval0308 yagmur54_72 ilk trimesterde tuvalette gündüz uykusu yaşıyorsun son trimesterde yatak yorgan tuvalete taşıyorsun🥹🥹😂
Dilan1999 Zln2152 ay bende 25 haftaligim merdiven indiğimde bile hemn alışveriş merkezine gittiğimde eşimle eşim bana ilk tuvaletin yerini bulur okadar yani çok kötü bir durum
Zln2152 Dilan1999 ayy Allah yardımcımız olsun valla çok zor 😣 gece uykusu bile kalmadı sürekli lavaboya kalkmaktan yok yani o kadar lavaboya gitmemize rağmen neden bitmez anlamam ki 😂
Gizemlibirisi Uyurken iki saatte bir bile tuvalete kalkıyorum.suan olduğu gibi.halbuki gece su iciyorum sanki.baski yapıyor ondan sanırım.benimki de 25 haftalik
Zynpkrc Bu haftalarda sık idrara çıkma idrar yolu enfeksiyonu sebebi ile oluyor doktorunuza danışın gerekli ilaçlarla birkaç günde halloluyor
Minik-ve-annesi @yagmur54_72 hamileliğin ennnnnn belirgin özelliği hamile olup yaşamayan yoktur heralde 😅 13 haftalgm bı ayağım hep lavaboda🫣