Sebiha0505 Merhaba anneler Bir sorum olcakti benim. Yarın uçakla istanbula gitmem gerekli 27 hafta 5 günlük hamileyim doktoruma sormayı unuttum bi sıkıntı yaratır mi bide izin belgesi gerekir mi
goncc Sebiha0505 28 hafta sonrası doktor raporu lazım. Almayıp da binen de çok oluyor. Karnın çoook çıkıksa havayolu şirketi belki(?????) almayabiliyormuş. Ama sorunsuzsa gebeliğin binebilirsin deniyor.
Birmelekbirbebekannesi Izin belgesini bilemiyorum ama hamileler için en sağlıklı yolculuk uçak yolculuğu korkup kasmazsanız kendinizi tabi yengem defalarca yurt dışından geldi uçakla
Sebiha0505 goncc yok çok çıkık değil hatta kimse inanmiyo bile 27 haftalik hamile olduğuma işimi sağlama alıyım ben en iyisi doktoru arayıp bilgi alayım öyle bi rapor lazımsa gondersin
Krm Canım ya rapor alacaksın ya da haftanın çok küçük şöyle yerlerse tabi. Riske etme doktor iki dakkada yazsın bence. Unutup 27 falan deme sakın kesin rapor sorarlar soyleyim. O haftalarimda çok seyahat ettim. 25 te görmek isteyen de çıktı. Hiç sormayın hava yolu da çıktı. Ama benim o haftalarda karnım pek belli değildi.
Sebiha0505 eylulb bende pegasusla gidicem zaten 😊 peki x ray cihazından geçerken söylediniz mi hamile olduğunuzu geçmemek gerekliymiş ya
eylulb Sebiha0505 söyledim tabi sorun çıkarmıyorlar aradan geçirip kadın görevli üstünüzü arıyor 😊 iyi uçuşlar dilerim 🤗🤗
Beybiliboy Canımm 30 haftalık hamileyfim çinden türkiyeye geldim tam 11 saat uçak yolculuğu yaptım hiç bi hosteste sormadı kaç haftalık hamilesin diye ama benim her ihtimale karşı raporum vardı belki karnım çok büyül değildi o yüzden sormamış olabilirler , xray cihazından geçerkende söyle hamile olduğunu ben söylemiştim. İnşallah rahat bi yolculuk geçirirsin. :)
Sebiha0505 eylulb teşekkür ederim . Bende doktoruma sordum bebekte bi sıkıntı yok hareketleri nasi dedi çok güzel deyince havayoluna sor isterlerse alman gerek dönerken bi doktora uğra yine de rapor al dedi 😊