Mehtapp42 irmmoom ben aldım Trendyoldan çok güzel kullanışlı rahat bi takım ben tesettürlüyüm tesettüre de uygun :))
Rmysarft irmmoom ben kendi takımımı lcw dream den aldım lcwnin takımları çok güzel yumuşacık şık da duruyor bencee bakabilirsin
anneolmakzoramagulusuyeter_ irmmoom ben aldım iki takım fiyatları da iyi ama foto atmayı beceremiyorum
cansuerg Ay evet tesettüre uygun pijama değil de gecelik takım öneri link olsa harika olur. Hastanede çekim için özellikle ekru/ beyaz
cansuerg rabiatkncee irmmoom Ya boyları ara boy , ya boyun kısımları açık yada hafif iç belli ediyorlar. Napcaz anacım bulursak birimiz şuraya link atsın valla
Seval2468 Love13 3. attığınızın uzun olanını annem benim dogumumda giymiş 34 sene önce bende oğlumda giyicem şimdi kısmetse
Ayssayss E bebekte de satılan catherine’s markasına bakın derim. Bugün 2 tane pijama 1 tane sabahlık olarak aldım
Naressmom1644 Fatmaa04 sorunsuz geldi mi peki kargonuz ? Instagram’dan korkuyorum alışveriş yapmaya da
Fatmaa04 Naressmom1644 bende korkarak istedim açıkçası ama gerçekten beğendim yani güzel geldi beyaz olduğu için azıcık iç gösteriyor ama beyaz iç çamaşırlarıyla güzel kapanıyor ben beğendim zaten hastanede giyicem açık havada güneşte olmayacağız o yüzden güzel bence