-Bal123- 35+6 kizlar daha yeni acilden geldim 1 cm acilmam varmış gelişimi 1 hafta ileriymis sizce doğum yakinmidir 🙈
berkabusra1 -Bal123- 31. Haftada 1 cm açılma ve sancı var demişlerdi acilde bir gece hastanede yatmıştım 35. Haftadayız bir daha sancı falan çıkmadı devam ediyoruz sıkıntısız
Semakem -Bal123- bende senin gibiyim gitmedim ama doktora da ara ara kasiklaeim agryo aka ozellikle baski ve dolgunluk cok hissediyorum
-Bal123- Balahatunn oğlumda 1 cm açılma sonucu ertesi gün dogurmustum bunda en fazla ne kadar beklerim diye merak ettim teşekkür ederim 🥰
-Bal123- berkabusra1 Ben artık doğurmak istiyorum çok agirlastim birde kızım 3 kilo olmus bile şimdiden
-Bal123- Semakem belimde ve kasıklarım da ağrı vardı o yüzden gittim acikligima baktılar kan idrara bide nst ye
berkabusra1 -Bal123- oy maşallah bebişe. 💕Biz daha 2650 deyiz ama anlayabiliyorum halinizden nefes alamıyorum artık. inşallah hayırlısı ile sağlıkla kavuşursunuz bebeğinize
Semakem -Bal123- cok saol canim benim de ara ara oluyo da baski ozellikle belki yarin bende giderim bi hastaneye ne olur ne olmaz icim rahatlar
Semakem Semakem -Bal123- benimse ara ara oluyor kasik agrisi geciyor yeri ama baskiyi kuvvetli hissediyorum