Pelinzade Kızlar sancı gibi mi ağrı mı anlamadım ama öyle 15 sk bir 10 dk bir diye düşmüyor direk iki üç dk bi gelmeye başladı dayanılmayacak gibi değil dayanıyorum acaba yalancı sancımı yoksa Doğum sancısımı şimdi kalarüfere yasladım sırtımı acaba sabah olunca acile mi gitsem çünkü gidersem de parmak atarlar korkuyorum boşa geri eve yollarlarsa parmak yemiş gelmiş gibi olurum emin olmak istiyorum
Acuka Pelinzade cnm benım de 10 dakıkada gırmeye basladı ama 2 sancı sadecr sonra hemen dustu ama 5 dakika bır olan sancım uzun surdu suresı dusmedı
Mahmure0101 Pelinzade çatı yapmazlar canım ya bende ağrım var diye gittim nst de bakıyorlar orda ağrı çıkarsa açılman var mı diye bakılıyor çatı en son ki iş Allah yardımcın olsun ❤️
Fatmasedef Pelinzade sanci benimde senin ki gibiydi ama acilmam olmadi ilk basta dayandim 8 saat sonra gucum tukendi araliksiz sanci vardi cunku sezeryan oldum mecburen ins sag salim kucagina alirsin Rabbim yardimcin olsun
tugbaarya Normal doğum konusunda pek bilgim yok ama düzenli ise bence birbacilebgit tuş dan bu kadar korkma en azından ne olduğunu bilir rahat edersin . Öncesinde bir şey var mıydı bir dikkatli bak kendine. Ne olur ne olmaz her ağrıyı önemsemez lazım
Pelinzade Fatmasedef gittim açılmam çok azmış sancım da gözükmedi istersen yatış. Verelim ilk Doğum yavaş ilerler dedi eve geldim sancımı evde çekeyim diye
Seyma18 Pelinzade ay resmen bende bu durumu yaşadım bu akşam şimdi evdeym ama kasiklarima hala ağrı giriyor girdikçe squat pozisyonuna geçiyorum
Mahmure0101 Pelinzade hastaneden hastaneye değişiyor o zaman canım ya ben daha hiç olmadım 36 +2 haftalığım Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin ❤️