Bussss11 Bebeğimi küveze aldılar erken doğum olduğu için, süt sağıp vermem gerekiyor fakat sütüm gelmiyor ne yapmam nasıl sağmam gerek kızlar yardım eder misiniz?
Akgnedda Bussss11 Elektirikli gogus pompasi aldinmi bilmiyorum ama almadiysan ondan al birde duşa gir goguslerini ufala allah m sifa versin insallah tezden gelir
Htckbra0716 Bussss11 sizinle aynı durumu yaşıyorum sayılor. Elektrikli göğüs pompası ile dağıyorum az bişey geliyor ama onun bile faydası olur diyorlar. Hem sütümü götürüyorum hemde mama veriyorlar.
AnnesiyimM53 Bussss11 elektrikli göğüs ponpan varmı 10 dk birini 10 dk birini sağ canım yavaşyan gelcek ama dönüşümü hiç bırakma bir saat dönüşümlü sağ
ArvenMom Bussss11 bende erken doğum yaptım stres yapma gelir sütün moralini yüksek tut canım bol bol sağım yap göğüslerine sıcak su tutup duşta ov yavaş yavaş gelicektir
HanifeAsya Bussss11 burada birinde görmüştüm küçük sıcak su torbasını göğsüne koyuyormus havluyla o indirmiş sütünü bi dene istersen canım Allahım tez zamanda kavuştursun inşallah
Byzaa_09 Yedikleriniz de çok önemli benim de yoktu incir uyutması hoşaf süt yapan şeyler yiyin çoğalacaktır daha kolay sağılır
PrensesAnnesi- Boll boll su bol bol uyku bol bol duş 10 15 dk aralıkla iki göğsünü de sağ canım süt arttırıcı damlayı asla ihmal etme gelir canım benim 5. Günde gelmişti sütüm
Seymapple Sağmaya başlayın elektrıklı pompayla ozmam gelir. Gelmese bile pes etmeyin günlerce sağın gelmeye başlayacaktır. Ayrıca bir damla bild gelse çok faydalı muhakkak sağın
Bussss11 Hanımlar hepinize çok teşekkür ederim, sağmaya çalışıyorum 2 saatte bir damla damla topluyorum. İnşallah ilerleyen zamanlarda çoğalır teşekkür eriyorum hepinize 🥰☺️ Allah bin kere razıolsun
Mucizelerim3 Bussss11 rezene karnabahar yemeği ye dut ye deli gibi süt yapar meme uçlarına masaj yap sağ inşaAllah gelir