Dilansncr 4 bucuk gbi suyum geldi hala devam ediyor duş aldım birşeyler yedim şuan saat 6 kızlar dua edin lüften 🙏🏻😊 Şimdiden Allah razı olsunn herkesten😘
_nihall Dilansncr rabbim bir avazda kurtarsin insalllh saglikla bebisinizi kucaginiza almak nasip olsun 🙏🏻
Htcmstfomer Dilansncr rabbim bir avazda dogurmayi nasip etsin insallah canm sakin korkma kendini kasma hayirlisi neyse ikiniz icinde o olsun insallah
Dilansncr Pelinzade yok ya bnim sancım yok hastaneye geldim açılmam da hiç yok canim malesef ve korkmaya basladim 😣
Deletedmom00012 Dilansncr allah bi avazda kurtarsın. İnternetten bakın doğum anında okunacak kısa dualara inanarak tesbih edin
Pelinzade Dilansncr şimdi eve geldim sancım çıkmadı ama ben ağrı çekiyorum sancım geliyor o nasıl oluyor anlamadım
Dilansncr Akcasedanur Htcmstfomer Deletedmom00012 mineeeee hepinizden Allah razi olsun kizlar Rabbim hayirlisiyla sizede nasip etsin 🙏🏻🌸💕ama suana kadar acilmam olmadii ne yapmaliyim doktor birsey yapmana gerek yok beklicez dedi 😔
sumin Htcmstfomer Brsnm hiç alakası yok. burada çatı muayenesi bile yapmıyorlar ve bebeğin kilosu bile hiç önemli değil her kadın herşey yolundaysa normal doğum yapabilir gözüyle bakıyolar .