ilgihazaal Bebek icin tirnak makasi, tarak, sampuan, deterjan hangi markalari tercih ediyorsunuz? Memnun kaldigiiz urunleri markalari yazarsaniz ona göre alışveriş yapacağım 🫶
Azra00 ilgihazaal bebek tırnak makası chicco set aldım, tarak da trendyol dan doğal keçi kılı tarağı aldım dökülme vs yapmıyor çok yumuşak tavsiye ederim, şampuan ve deterjan daha erken diye almadım araştırıp alacağım iki ay kala
Serena ilgihazaal tırnak makası e bebekten lionesse markası ikili satılandan almıstım 30 tl cok uygun pahalıya hiç gerek yok. klasık tırnak makası formunda olan degılde makas ✂️ tarzı olanı kullandım hep hiç kanatma gibi bi durum yasamadım yasamak mümkün degil zaten o makasla Sampuan mustela aldım Deterjan olarak dalin sıvı olan ve yumusatıcısı Kokusu cok guzel tam bebek kokusu bence
Sevilayms ilgihazaal Chicco set aldım törpüsü falan var içinde, Tırnak makası işk aylarda iyi oluyormus içinde birde küt makas var daha sonrakı aylardada ona geçerim diye aldım. Tarak da chicco. 🌸 Temiz içerikli ürünleri araştırarak aldım Siveno çamaşır Deterjanı aldım Incıa şampuan pişik kremi ve losyon aldım Bu ürünleri alırken internetten alacaksanız tedarikçilere dikkat edin güvenilir yerler olsun E- bebek stokta oluyor genelde ama ben almaya calısırken yoktu. Incıa musteri hizmetlerini arayıp trendyol ve hepsiburada daki tedarikçileri öğrendim onlardan aldım. Gelen ürünlerin barkodlarını Üts sisteminden kontrol ettim ve kayıtlıydı sisteme . Yani güvenilir bir alısveri oldu. Tedarikçiler; Markafarma Sağlıkkapsülü Evdeeczane 🌸
tunasmom ilgihazaal tırnak makası değilde törpü aldım şimdilik trendyoldan kullanıp memnun olanlar vardı, şampuan ve deterjan olarak Siveno aldım içeriği temiz doğal olduğu için.
Aysedugme İncia ve siveno tercih ettim şampuan ve deterjanda mustela dalin genelde önermiyorlar içerikleri temiz olmadığı için