Deletedmom15257 Tiredmother saol canim.benimmmmmm🤗🤗🤗🤗🤗💜💜💜😘😘😘😘😍allah sanada sağ salim hayırlı zamanda kucağına almayı nasip etsin insallahhhhhhhh🤗🤗🤗🤗😘😍
Slha Deletedmom15257 aminnn sagol rabbm hc birimize evlat acisi yasatmasin saglik versib evlatlarimiza
Songul2610 Deletedmom15257. kucağıma alamasam da bende prematüre annesi sayılırım 23+4te doğum yaptım kızımı kaybettim 😭
Deletedmom15257 Songul2610 rabbim yarfimcin olsun :( insallah hayırlısı olur adina haftan duusk.olarak alınıyor cnnmm üzülme mükafatını alcaksın elbet
Songul2610 Deletedmom15257 amin canım inşallah sağol ahirette şefaatçimiz olacak cennet kuşum adı gibi melek oldu benim pamuk yüzlü kızım
Efsaneuysal Ntugba 1300 doğup 1200 e düştük 2 gün önce gittiğimizde 3700 olmuşuz canım 3-4 gün doğru düzgün yiyemedi ağzında pamukçuk çıktı yoksa biraz daha alırdık galiba canım siz nasılsınız
Ntugba Efsaneuysal 1430 doğmuştu 1200 düştü 41 cm di canım şimdi 56 cm 4250 oldu herhangi başka bişey yoktur inşallah
Efsaneuysal Ntugba rop 1.evre vardı kontroldeydik çok şükür o geriledi onu atlattık işitmeyle kalça ultrasonumuz da iyi çıktı ama kalbimizde bi delik varmış ona gidicez 3 ay sonra sizde bi sorun varmı inşallah Allah’ın izniyle geçicek bu günlerde
Ntugba Efsaneuysal malesef canım küvez de 50 gün sütüm yetti ama eve gelince bitti mama veriyorum birde süt alerjisi var
Ntugba Efsaneuysal inşallah geçicek canım bizde de süt alerjisi var kalçası tam oturmamis çift bez bağlıyorum cok sukur halimize
Efsaneuysal Ntugba benimde öyle oldu 50 gün kaldı son zamanlar yetmediğinden mama da veriyolardı hangi mamayı kullanıyorsun ben aptamil prematil kullanıyodum 3500 olunca Aptamil conformil e geçtim sende 4 Ağustos’ta mı Doğum yaptın
Ntugba Efsaneuysal 26 temmuz da dogdu canım bizde aptamil kullandık ama süt alerjisi çıkınca raporlu mama ya geçirdi doktorumuz neocate diye mama