Sudegec790 Hamileyim Crp yüksek çıktı bir şey olur mu bebeğe ? Şimdiden verdiğiniz bilgiler için teşekkürler kızlar ❤️
HanifeAsya Sudegec790 40 larda çıktı antibiyotik kullandım 1 haftada düşmüştü ama yüksekliği vidalı dişimi de düşürdü diş çektirmek zorunda kalmıştım birde
Gunes17 Sudegec790 enfeksiyon var demek oluyor tedavi olmazsan bebeğe geçebilir doktorun ona uygun ilac verir geçer
Busraa-aa Sudegec790 benim İlk gebeliğimde 68 çıkmıştı baya yüksekti 2 gün sonra düşük yaptım boş gebelikti benim
Novamomy Sudegec790 bizim insanlarımız neden böyle 🤦🏻♀️sen onlara bakma 5 ve yukarısı olması lazım ama içim rahat etsin dersen doktorunla yine konuş 🙏🏻
Sudegec790 Novamomy Hiç söyleme ya durmadan düşürürsün diyorlar korkutuyorlar Doktorumla görüştüm şimdi çok yüksek değil dedi
Novamomy Sudegec790 annem bana hamile iken haberi yokmuş soba kaldırmış suan yaşıyorum Allah bize nasip ettıyse bi şey olmaz Allah var gam yok inşallah stres yapma 🙏🏻
Aslibali anneoluyoruuumm16 siz takipte olun bir hafta sonra tekrar baktırın. Benimki de bir düşüyor bir çıkıyor çünkü.