casper12 Tanembebek5 hiç sormayın ateş basması beni mahvetti camlar sureklı acık kocam benım yüzümden üşütüp durıyor😂 su ter ıcınde kalkıuorum gece uykumdan
Azeriqizi Tanembebek5 33hadta bendede ayni sicak basiyor herkes pencereyi baglyr ben aciyorum sicak diye 🥺
Ebrarmor Tanembebek5 Aynen öyle sanki menopozlu gibiyim 😂 Sürekli yanıyorum terliyorum bunalıyorum ki normalde çok üşüyen biriydim
Tanembebek5 casper12 ay ne öyle şuan dışarıda yağmur yağıyor soğuk yani dışım buz gibi ama içimde yangın bi de terliyorum anlamadım 😁
svm9 34+5 teyim 2 haftadır aynısı bende var kafamdan aşağı enseme yatarken özellikle sürekli ter atıyorum bir sıcaklık bir sıcaklık anlatamam 😌😌
Tanembebek5 Ebrarmor hiç sorma normalde elim ayağım hiç ısınmaz ama şuan alev atıyorum şort atletle 😂
Dilekata123 Tanembebek5 34+1 deyim sancım var soğuk soğuk terliyorum ateş basıyor utanmasam çıplak gezecem evde
Tanembebek5 Dilekata123 benim 27 mayıs a gün verdi ama o zamana kadar kalmaz gibi dedi doktorum da iri bebek çünkü erken doğum riskim var 🤕
Dilekata123 Tanembebek5 Sağ salim kucaklarimiza alırız inşallah çok iyi anlıyorum benimde riskli dursun çocuk diye ilaçlar kullanıyorum 🥹
Cansen Valla ben balkonda yatmayı düşünüyorum eve sığamıyorum bu nasıl bi sıcak sanki ağustos ayındayız . Kocam zavallı gece yorgan örtücem diye çabalıyor ona kızdım pişecek miyiz diye 😁 allahtan Salı günü sezeryanım var
Tanembebek5 Cansen ne güzel sağlıkla gelsin inşallah 🤲🧿🌺 valla benim eşimde üzerini ört diyor ama alev alıyorum asla yatamam 😂
1asel-duru Vücudum değil ama ayaklarımin altı sanki ateşe basmışım gibi yanıyor en başından beri 29 hafta oldu yıkayıp soğuk betona basıyorum yoksa uyutmuyor