AsELinAnneSi__ ilaydakaya-21 benimde aynı canım 2.5 aylığım gaz veya adet görmediğimiz için ilk aylar olabiliyor dendi geçmesini bekliyorum
minikoannesi123 ilaydakaya-21 bu aylarda çok normal, siskinlikten kaynaklı oluyor. İlerleyen aylarda bebek göbeği olacak :)
bdenerigokce ilaydakaya-21 yaaaa hamilelik çok yakışmış canım, bence normal herkesin hamileliği bir değil 3 aylıkken 9 aylık göbeği olan arkadaşlarım vardı 🥰
Ess91 ilaydakaya-21 bebek degil göbektir o 😂 allah kucagina almayi nasip etsin ilk zamanlar şişkinlik normal
papatyaseveranne ilaydakaya-21 benimde erkenden çıktı göbüşüm canım, her bünye farklı, bizimki de böyle demekki ☺️
Aycan1 ilaydakaya-21 normal benimde öle çok çabuk cikiyo şuan 3 aylık oldum yani gebe olduğum belli oluyo gobegimiz içi dar olduğu için dışa yansiyo
Aysee1123 ilaydakaya-21 2 aylıkken benim hiç yoktu göbeğim. 16+1 oldum 3-4 gündür yeni çıktı karnım oda sizin fotoğrafınzıdaki gibi anca oldu yeni. Herkeste farklı oluyor
Eebb ilaydakaya-21 kişiye göre değişiyor cnm benım 3 aydan sonra başladı ama bazılarının hemen oluyor her türlüsü güzel ve sevımlı bence🥹