Tgcgkhn Myasminn fsm de Ahmet yılmaz var riskli gebelik uzmanı aynı zamanda araştır istersen belki şifa olur
Ayse6616 Myasminn Ezgimelek Tgcgkhn kızlar bursada bol çeşit ve güzel bebek kıyafetleri bulabileceğim bir sosyete pazarı arıyorum var mı bilen yerini bir de hangi günler kuruluyordur ❤️❤️
Ayse6616 Kızlar bu kadar bursalıyı görünce sizlere sorayım dedim😊 Bol çeşit olan güzel özellikle güzel ve kaliteli alınabilecek bebek kıyafetleri bulabileceğim bir sosyete pazarı arıyorum var mı bilen bir de hangi günler kuruluyordur.🌺🌺
Tgcgkhn Ayse6616 pazar var ancak lolons hümabebe kozabebe var vişne caddesinde bunlarda aşırı uygun :)
Ayse6616 Tgcgkhn bu vişne caddesi peki hangi ilçede oluyor İnegöldeyim bursayı bilmiyorum da 😅 canım uygunmuş bakayım araştıryım birde bebek arabası beşikler filan böyle civil baybmall filan değil de normal dükkanların olduğu caddeler var mı bildiğiniz
GulserenKY Ayse6616 Ulu Caminin orda yer altında bir çarşı var oraya bakabilirsin. Ulu Cami etrafında da bebek arabası gibi şeyler var