Kizlar sonunda bende doğurdum 20.05.2023 de. Öncelikle ilk doğumum onu belirtiyim. Bebisimle 40 haftayı doldurduk. Sancılarım olmadığı için doğumu suni sancıyla baslaticagini söyledi doktorum normal doğum olucakti herşey yolunda gitseydi eğer. Neyse sabah 9 da hastaneye gelmemizi söylediler. Çantami da aldık gittik acilden giriş yapıp doğumhaneye geçtik. Saat 10:00 da doktorum en son bir hafta önce kontrol etmişti bebeğin kilosu için 3600gr demişti tekrar baktı 4200gr olduğunu söyledi. Ben şok tabi doğurabilirsin çağın müsait hiç korma diye teselli etti beni neyse önce lavma yaptılar lavaboya çıkmam için daha sonra ebe gelip fitil şeklinde suni sancıyi taktı nst ye bağladı fln arada kaldırıp koridorda yürümemi söylediler ilk 3 saat hicbisey hissetmedim hatta sıkı sancı böyle bişey mi ben niye acı hissetmiyorum fln diyodum😅😅 tabi tek değilim 3-4 kişi daha var doğumhanede onlar da çığlık çığlığa sancı cekiyolar devlet hastanesin de doğum yaptım bu arada 3 saatten sonra sancı bir vurmaya başladı ben artık dayanamıyorum en son saat 17:00 da ben artık dayanamıyorum eşimle görüşüp çıkmak istiyorum dedim ebelere çünkü açılmam olmuyordu saat başı ebe gelip açıklığa bakıyordu yeni yeni yumuşamış diyodu yok işte parmak ucu daha fon diyolardi benimle beraber girenler doğurmak uzereydiler onları gördükçe daha çok üzülüyodum kendime. ebelerden de korkuyom bişey de diyemiyorum sessiz sessiz ağlıyorum işte saat17:00 doktor gelip içerde dolaştı neden ağlıyorsun fln dedi bana işte açılmam olmuyo ben sezeryan olmak istiyorum dedim eşimle görüşeyim özel hastaneye gitmek istiyorum dedim. Şansıma daha önce muane muane olduğum ve sohbetimin olduğu bir doktordu Allah razı olsun ondan o denk gelmişti nöbetçi doktor oydu. Sezeyan olmak istediğine emin misin dedi eşinle görüş seni iftardan sonra sezeryana alayım dedi bende nasıl sevindiysem artık söz mü dedim doktor da ay kıyamam sana tamam şimdi hazirlasinlar seni şimdi alayım dedi ve 17.40 da bebeğimi çıkardılar. Spinal sezeryan oldum. Anestezi iğnesinin acısını sorcak olursanız o heyecandan fln hicbisey hissetmedim ben zaten o suni sancı hala vardı vücudumda biran önce uyusmak istiyodum zaten. Velhasıl kelam herşey bitti beni odaya aldılar. İlk ayağa kalkış biraz ağrılıydı sadece onun dışında gece 12 den sonra tek başıma bebeğime bakabildim çok iyiydim. İyikide sezeryan olmuşum diyorum. Biraz uzun oldu 😅 sormak isteğiniz şeyler varsa fırsat buldukça cevaplarım.