semaylmz34 ben de yasadim ama zaten 21-22 haftalarda detaylida farkedilmisti. Takipliydim. Doktorum serklaj hem riskli diyordu hem de beklemek istiyordu. Bir gun ultrasondayken bana öksürmemi soyledi öksurdum ve o an daha baya bir kisalik artti. Doktorum da bu boyle olmayacak serklaj yapalim istiyorsan artik ama 1 gun bile beklemek riskli dedi. 24 ya da 25. Haftada serklaj oldum. Doktorum normal sartlarda bu haftalarda dikis atilmaz. Ama anne karni gelisimi o kadar onemli ki ozellikle ulkemizde yenifogan yogun bakimi bu kadar yetersizken dedi. Yurtdisinda olsaydin sana onermeyebilirdim bunu y. Yogun bakimi iyi oldugu icin ama burada mecburuz dedi. Riskleri ben de kabul ettim. Ve serklaj oldum. Hersey guzel yolunda gitti. Doktorum Doc. Dr. Ali Ekiz. İsmini duymus olabilirsiniz. Riskli gebelik takibi yapiyor. Genelde detayli ultrason icin tercih ediliyor. Neyse dedigim gibi hersey yolunda gitti sukur. 37. Haftada dikislerim alindi. 39+2 de oglumu kucagima aldim normal dogumla. Allah size de nasip etsin insallah 🎈