MrcnMlk 38+4 üm yarin kontrolüm var. Bir santim bile acikligim yokmuş. Sancım yok bebegin kilosu bir hafta önce 4tü baslamasi lazimmis belirtilerin ancak gelesi yok bende tık yok arkadaşlar😅 benim gibi olan varmi belirtileriniz neler? Neler yapiyorsunuz🙈
Mertim12 MrcnMlk bende 40+1 deyim dün çatı muayenesi yapıldı 3 cm açıklık denildi ama ne sancım var ne belirti 😪
Melike1234- MrcnMlk 39+4 üm pazartesi ye kadar gelmezse suni sancı ile baslatıcaklar pazartesi kavuşuyoruz insaAllah
MrcnMlk Kaderkkkkk doğsun kavusalim istiyorum geceleri cok uykusuzluk oluyor yatamiyorum. Sende nasil gidiyor? sen bendende öndesin dogumunla ilgili konustumu doktor
Kaderkkkkk MrcnMlk aynı şekilde ben de kavuşmayı bekliyorum doğmamış bebeği çok özledim ❤️ analık yüklendi 😄 doktor da bebiş ne zaman gelmek isterse onun keyfini bekleyeceğiz deyip haftaya kontrole çağırdı
MrcnMlk Mertim12 bende dogurmak istiyorum artik cok bunaldim agirlastim uyuyamiyorum rabbim yardimcimiz olsun
Mustafayigitvebeytugannesi MrcnMlk İlk bebegimde 43 e kdar bir sancı açıklık belirti bekledik ama olmadı sonra doktor yatışımi yaptı suni sanciyi bir verdi 6 saatte doğdu çocuk 😅 ikincide de öyle ne bir acilma sancı belirti hiç bişey yoktu 39+4 de suni sanciyi bir verdi 2 gün sürdü doğması. Ama üçüncü de sancılar aldı başını gitti 35 haftalık doğdu. Şuan 27 günlük 🥰🤩
catandgirlmom MrcnMlk bizde bu gece 38 hafta olcaz ve doktor 37. Haftada nst de sancı vs görmedi çatı muayenesinde açıklıktan hiç bahsetmedi demekki yoktu 😂 bebiş 1 hafta önden gidiyor çok kilolu olmazsa normal doğum dedi ama 40-41 e kadar bekleme durumumuz varmış dua ediyorum suyum gelsin sancım olsun doğurayım artık diye 😂
MrcnMlk catandgirlmom evet hamilelik cok mucizevi birsey ama son haftalar oyle zorki 🙈 bende dogurmak istiyorum ama son gune kadar bekleyecek gibi 🐣😅
Mustafayigitvebeytugannesi MrcnMlk üçüncü sanırım abilerini merak etti ama başına gelecekleri tahmin edemedi 🤣🤣