Gunes015576 oncelikle çok geçmiş olsun. 9 çok fazla bir sayi Allah sabır versin sizi çok iyi anlıyorum benimde 5 tane düşüğüm olmuştu..önce eşim ve ben genetik test yaptirdik ikimizde de genetik bir sorun çıkmadı sadece bende kan pıhtılaşması çıktı sonra ben yine hamile kaldım kan sulandiri kullandığım halde düştü . Dedik böyle olmayacak yürü tüp bebeğe gidiyoruz hooop İstanbul’da aldık soluğu anlattık durumu evet kan pıhtılaşması var buda sorun ama diğer sorun bebekte genetik problem olduğu için düşüyor olabilir dedi doktorum ve dediği çıktı embriyolar sağlıksız oluyordu. Toplanan embriyolar yurt dışına genetik teste gitti 4 tane gönderdik 2si sağlıksız 2si normal geldi. Normal embriyolardan 1i transfer edildi ve şuan Cook şükür 3 aylık hamileyim. Size tavsiyem doğal yollarla olmasını bekleyip kendinizi yipratip üzmeyin çünkü bu sayı hiç normal değil , olsun diye beklerken çok yipranirsiniz. Ben bahçeci tüp bebek merkezinde Docent Dr. Mehmet reşit asogluna gittim tek anlatista sorunu buldu ve çözdü çok genç ve başarılı bir doktor. İşinizi şansa bırakmayın artık durumunuz müsaitse tüp bebeğe gidin kendimden biliyorum normal yollarla olmuyor. Rabbim inşallah gönlünüze gore versin kucaginiz dolsun 💮