Dicle06 Kızlar kızıma “Kavin” adını vereceğim nasip olursa🙏İki isim koymayı düşünüyorum. 1) Kayla Kavin 2) Ronya Kavin Sizce hangisi daha uyumlu ?
zeynozey Dicle06 kavin ne demek? Kayla kavin beraber okuyunca marka ismi gibi oldu 🥲 2. Şık diyorum o yüzdeen🫶🏻
Dicle06 zeynozey ya aslında Kayla Kavin diye düşündük bir süre bugün de Ronya ismini buldum hoşuma gitti o yüzden size de danışmak istedim 🌸
Deletedmom_43 Dicle06 Anlıyorum. Kavin ve Kayla isimlerini de duymadım. Telaffuzu hoş olarak Ronya güzel geldi bana.
ikicicek Dicle06 hepsi çok değişik isimler bence çok daha güzel isimler var fikrimce tabi okulda vesaire sıkıntı yaşar telaffuzları zor ve yabancı ismi gibi
Aysegulgnc Dicle06 bizde Akça kavin düşünüyoruz burda yabancı isim demişler kavin ismi için kavin farsça kökenli kız ismi anlamı güçlü cesur kız çocuğu olarak kullanılır
Dicle06 Aysegulgnc Ben kararımı Kayla Kavin den yana kullandım 🌼 Akça Kavin de çok hoş canım . Allah sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🙏