Sevgilv AsELinAnneSi__ inşaallah Amin 🙏🏻 Allahım yine can ver dedim ilk aklıma gelen buydu sen verdin sen esirge inşaallah🙏🏻
Sevgilv Aysecan0335 iyi ki iyi ki varsın varsınız Allah razı olsun Allah yardımcımız olsun inşaallah çok çoook üzgünüm şoktayım ard arda olumlu pozitif iki kontrolden sonra negatif dayamamak Allahım sen yine can ver dedim ilk duyduğumda 🙏🏻
Aysecan0335 Sevgilv dua edicem senin için şuan stres yapma ağlama çok mesela sakinliğini korumaya çalış
Hayalim1_ Sevgilv sizde iyiki varsınız kuzum bebiş sağlıkla gelsin inşallah telaş yapma stres hiç yapma bende doktora gıtmıstım 4 haftalık gebeydım alttan muayene etti bende neyin ne olduğunu bilmiyorum bebeğe zararı varmı dedim yok dedi alttan baktı keseyı gördü ama yukarı çıkmamış daha dedi o günden sonra kanamam başladı 4 gün sonra bir daha gıttım dırek kürtaj dediler başka doktora gittim normal muayenede gördü keseyı bazen cıhazlarda sorun oluyor ve ıkı farklı doktorun arasında 1 saat var dıgerı gormedı 1 saat sonra normal muayenede gördü bebegımı canını sıkma inşallah sağlıklıdır bebiş🫶🏻🌺🤲🏻🙏🏻❤️
Sevgilv Aysecan0335 çooook çok teşekkür ederim Allah razı olsun sizden sizlerden lütfen çok sevinirim hepinizin dualarına ihtiyacım var Allah sizlere de sağlıkla sıhhatle kucağınıza almayı nasip etsin inşaallah 🙏🏻
777gonul_ busraklcaka benimde 6+6 da göründü ama içi boştu şuan 7+2 haftadayim 19 u benimde muayenem var bakalım nolacak
Sevgilv busraklcaka Amin nasıl geçecek bu bir hafta onu bilmiyorum biri hemen kürtaj dedi öteki bir hafta daha bekleyelim bakalım bir şans daha verelim dedi 😔
Hilalkula1215 Sevgilv malesef böyle 3 bebeğimi kaybettm. Duyulup durduysa bitmistir. Kan sulandirici trombogili testi yaptirmasi lazm
Sevgilv @“Hilalkula1215”#p2775017 Bahsetmiş olduğunuz test nedir lütfen bilgi verir misiniz teşekkür ederim
ygmrtpclr Ben ilk kan verdiğimde değerimde 849.9 çıkan değerime doktor hic bir muayene vs yapmadan boş gebelik demişti okadar üzülüp ağlamıştım ki. Sonra baska doktora gittim ve suan 38. haftamdayım 🥲malesef insanlar nasıl davranacağını bilmiyor umarım sağlıklı gebeliktir
anneadayiiiiiii Handan04 ben sadece bir kere kan verdim o şekilde iki gün de bir kan verip değerlerimi kontrol etmedim yani zaten kalp atışı duyulduktan sonra gerek kalmıyor beta kontrolüne diye biliyorum
Sevgilv Sevgilv Aslan10 sağolun Allah razı olsun @“Melekler12”#Aslan10 sağolun Allah razı olsun sizden biz 6 haftalık duyduk bugün neredeyse 8 haftalık olması gerekiyordu bir doktor hemen kürtaj öteki bir hafta daha bekleyelim bir şans daha verelim dedi bu şekilde tekrar kalp atışını duyan var mıı? Şoktayım
Baby07 Sevgilv o kadar farklı bi dünyadayız ki hersey olabiliyor. Mesela benim 8 haftalık bebeğimin kalbi durmuştu doktor beklemedi çünkü en son 6 haftalikta kalmış kese. Ve ben öyle bi hale gelmiştim ki kusmaktan yataktan kalkamıyordum halsizdim rengim benbeyazdi ellerim titriyodu usuyordum ölü gibiydim doktor 3 hafta sonra gel dedigi icin ben normal bulanti sandim meger kalbi durmus . Ama tekrar doyorum benle kiyaslamayin sizinki farkli bir durum .Şayet bebeginize kötü birsey olsaydı ultrasonda ki haftasi da geride kalırdı bir şekilde muhakkak belirti vs verirdi. Sizi ne umutlandirip sonradan daha çok uzulmenize sebep olmak isterim nede üzüp işinizi zorlaştırmak. Ama mucizeler bitmez Allahtan umut kesilmez. Annelik hep sınav hem tereddüt sizi çok iyi anlıyorum umarım sağ salim kavuşursun bebeğine. Lütfen üzülme kötü birsey olduğunu sanmıyorum bazı bebekler fazla uykucu olabiliyor henüz küçük olduğu için ne kadar durtsende uyanmıyor doktor belki o yüzden bekleyelim demistir
Sevgilv Baby07 çok geçmiş olsun size Allah hepimizin yardımcısı olsun Allah razı olsun sizden inşaallah dediğiniz gibi olmuştur uyuyordur lütfen dua eder misiniz bana 🙏🏻boşluktayım 😔