babyasyanil Kızlar kardeşimin haziranda düğünü var bende 35 haftalık hamile olacağım ne giyeceğimi asla bilmiyorum. Abiye tarzı zaten giyememde basit bişey giymekte istemiyorum. Güzel elbise önerisi olan yada sayfa önerisi olan varsa coook mutlu olurum😒
pnryrtsvn babyasyanil bence son hafta al 35+6 dayım bir haftada bile çok şey değişiyor insan vücudunda
Aysegulinanc babyasyanil 30 ile 35 arasında çok bi kilo artışı olmuyor canım karın bile çok hafif çıkıyor şimdi bakabilirsin elbise hafif bi bolluk payı bırakırsın
Matmazelbebi babyasyanil Şu an giydiğinden 1 beden büyük al beğenmediğin potluk noktasınıda terziye hallettirirsin olmadı bence. Yine de çok kararsızsan o zaman 2 beden büyük al derim 🤔
babyasyanil Aysegulinanc benim sanki karnım her gün büyüyor gibi🥲 göğüs kısmından oturtmalı alt kısmı bol alırsam sorun olmaz. İnşallah bulurum❤️
babyasyanil Matmazelbebi dimi bende öyle yapmayı düşünüyorum çünkü son haftaya bırakırsam olmama ihtimali var iade et yenisini bul cok zorlar beni cok haklısın💜
babyasyanil Ayssayss cok teşekkür ederim benim daha 5 hafta var bide şimdiden 75 kiloyumdur 3 hafta önce 72 dim bi iki hafta sonra alırım ancak yada en büyüğünü alıp tadilat yaptırırım😒
Htcsnmz03 babyasyanil ben en büyüğünü aldım askısını bide boyunu yaptırdım göbek kısmı çok rahat zaten tadilat işi de çok basit annem kendisi yaptı hatta o konuda da tavsiye ederim
Sena-cy00 Benimde haziranın 3′ünde kuzenimin düğünü var ve nasipse inşallah o zamana hamileliğimde 38.haftamda olcam.. Düğünü görebilirsem ne giycem hiç bilmiyorum 🙈🙈🙈
babyasyanil Sena-cy00 bacım gelmemize şükretmeleri lazım zaten oldugumuz yerden kalkarsak ne mutlu bize shahsj
Sena-cy00 babyasyanil 😂😂 Aynennn ya en zoru da dolabımda bir sürü abiye yada elbise var ama hiçbiri denk gelmiyor bana 🙈🙈 Yeni aliyim dicem ama düğünü görüp göremiceğim elbiseyi giyip giyemiceğim de belli değil 😂😂😂 Tek hayırlısı olsun diyorum mecbur uygun birşeyler bakcam artık..