seizetheday Merhaba hanımlar happy kidsden buraya geliyorum tekrar çocuk sahibi olmak istiyorum şunu öğrenmek istiyorum yaşayan varsa ilk gebeliğim sezeryanla sonuçlandı çokta rahattı ikinci sezeryanda çok ağrı sızı oluyor mu yoksa ilkiyle aynı mı olur
Bebebebem seizetheday benim ikincisi çok zordu şuan 3. Ye hamileyim korkuyorum açıkçası ama bünyeden bünyeye fark eder mutlaka ben zor geçirdim arkadaşım çok canım yandı birde genel anestezi oldum uyandığımda bütün bıçak yarasını iliklerimde hissettim öyle ki bebeği dahi görmek istemedim korkutmak istemem ben böyle yaşadım başkası daha kolay geçirmiştir bilemem tabiki
zeynozey seizetheday selamm:) burdan okuduğum kadarıyla 2. Sezeryan ilkine göre daha kolay geçmiş.. temmuzda benimds 2. Sezeryan var ilki güzeldi inşallah 2. De güzel geçer 🫶🏻
benaslindayohum seizetheday daha 14 haftalığım 23 aylık kızım inşallah sezaryen yaparlar o zaman görücem 2. Sezaryeni🥲😂
seizetheday Bebebebem geçmiş olsun umarım iyi geçer ben uyutulmamıştım çok rahattım ama bunda ne olur bilmiyorum
seizetheday zeynozey ayy çook rahatladım hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 🙏🌸😊 ilk bebeğiniz kaç yaşında
benaslindayohum seizetheday ssvd yapmak istemiyorum ama devlet hastanesi inşallah alır sezaryene 🥲 daha konuşmadım açıkçası