Elif4334 [bilinmeyen] doğumu öne almıyor diye biliyorum ben çünkü bizimde 1 hafta geriden geliyor ama doğum tarihinde hiçbir değişiklik yok dedi doktorumuz 😊
OlgaArslan [bilinmeyen] bende 3 hafta önde ama doğumu sata göre hesaplıyor bazen doltordan doktora da değişiyor onu doktorunuza danışın en iyisi. Şeker yüklemesi yada açlık tokluk yaptırdınız mı? Orda şekerin olup olmadığı çıkar canım
Kuzey [bilinmeyen] benimde 3 4 hafta onden gidiyor ve sekerim cikmadi bende doktoruma sordum erken mi gelcek o zaman diye onla alakasi yok dedi ama son gittigimde bi igne verdi erken dogum olursa cigerleri icin bi igneymis bende hic bisey anlamadim valla
Rabiosa Benim bebeğimde 3 hafta önden gidiyor 37 haftalığım şu anda normalde ama , şeker testi yapıldı normal çıktı , genetik dedi dr umuz doğum tarihi açısından da erken gelebilir hiç demedi canım
Hamileanne [bilinmeyen] canm benmde bi hafta önde gidiyor doktor bi sorun yok dedi normolde 25 şubat muhtemel doğum tarihim ama 17 şubat ta olabilir dedi
Hamileanne [bilinmeyen] aminn inşallah canm korkutma kendini Allah ın izniyle birşeyi yoktur inşallah. Ultrason yanılmasıda oluyor çok güvenmemek gerek
OlgaArslan [bilinmeyen] bende çok şükür yok hatta 2-3 defa yapıldı bu açlık tokluk yok şeker yüklemesi falan ama çok şükür hiç bişey çıkmadı
reflesha [bilinmeyen] benimde su fazlaligim var bebek önden gidiyorsa ve karni sisse seker bebegi diyor doktorum ben seker testi yaptirmistim sekerim cikmadi göbegi normal cok tatli ve karbonhidrad tükettigim icin olmutu yediklerime dikkat etmeye basladim.biraz azaldi ama hala fazla buda erken dogumu tetikliyor malesef
1PrensAnnesi [bilinmeyen] ben cnm benm hep 5-6 gün öndeydi son kontrolde 9 güne çıktı kafasıda 2 hafta önde ded doktor ve sezaryene gün verdi ultrason ölçülerine göre yani doğumu öne aldı kötü bişey değil bu korkma Su fazlalığı içinde tatlı şeyleri ve hamurişini kes düzelir inş😍
Rumeysa5454 [bilinmeyen] benimde 3 gün önden gidiyor bebegim. Ultrasonda suyun fazla dedi doktorumuz açlık tokluk testi yaptık sonuçları bekliyoruz bakalım 😶
Sonay [bilinmeyen] benimde bi hafta önde gidiyo cnm bence doktorun önemli değil diyosa genetiktir hem şekerimde normal diyosun bence üzülme bişey yoktur sağlıklakuvagına Al inş
Sonay [bilinmeyen] benim ikinci gebeliğim bende Öyleyim doktoruna güven bence cnm ? Ailede seker hastalığı yada gebelikte çıkan varmı?
poyrazege111 [bilinmeyen] benimde ultrasonda 2hafta buyuk çıkıyor ben doktora sordum normalde 24 haftalikken 26 çıkıyor doktor da bu iyi bisey dedi bebeğin gelişimi iyi yani kilo alımı falan ondan 2hafta daha büyük cikiyo dedi geriden gelirse korkun dedi gelişim geriliği oluyormuş geriden geliyosa öyle dedi doktorum yani iyi bisey bu korkulcak bisey yok😊
husniyealtun [bilinmeyen] tipatip ayniyiz canim bizimki 3 hafta hatta nerdeyse onde. Ben 4.5 kg dogmusum. Anne ii dogmussa iri bebek dogurma ihtimali yuksek hele de bebek erkekse ihtimal katlaniyor. Ki bizde durum tamamen bu. Kafa 2.5 göbüş 2hafta onde kiloda 2hafta kadar tabiki. Sinira yakin seker cikti bende cok tuklenmeden yari diyet halindeyim. Organlari vs elhamdülillah hepsi yerli yerinde ve problemsiz detay ultrason sonucuna gore. Su fazlalığının en büyük sebebi sebepsizlik😁😁%50 si idiopatik denilen sebebi bilinmeyen bi durum. Detay ultrasonu temiz ise seker yukleme aclik tokluk seker olcumleri normal veya sinira yakin ise sebep yok kuzum. Kalbini ferah tut. Sana en büyük yan etkisi alani bol oldugu icin hareketlerini bazen daha az ve az siddette hissetmek olacak. Birde belki daha kisa aralikli kontroller. Bende seker yukleme 136 cikti sinir 140. Kontrolum 15 e cekildi o yuzden.
husniyealtun Rabbim senden de razi olsun. Saglikla aldirsin evlatlarimizi kucagimiza guzel Mevlam.. cikarsada onuda dert etme stres sekeri tetikler yukselmesine sebep olur. Bizlere uygun cok zorlamayan diyet programlari var. Benim bugun kontrolüm vardi haftada yarim porsiyon tatli bile ekledi hersey yolunda diye. Merak etme onuda halledersin Allah in izniyle 😊😊😊
Kuzey [bilinmeyen] evet iri bi bebek dedi hatta bana sen kac kilo dogmussun dedi annem yanimdaydi annnemde toplu diyince benim icin doktor genetik demekki dedi anneye cekcek dedi bakalim gorcez 😊