oznur_ozturk27 Selam , doğacak oğlumuzun adını toprak koymayı düşünüyoruz. Çevremdeki bazı kişiler bu ne biçim isim, başka koyacak isim mi bulamadiniz diyorlar. Fikrinizi alabilir miyim Bende yanına Eymeni eklemeyi düşünüyorum.
Azra00 oznur_ozturk27 herkes bişey diyor zaten bende Yamaç ismini beğeniyorum herkes bişey diyor insanı isimden soğutuyor içine sindiyse kimseyi takma bende aile de Yamaç var ondan vazgeçmek zorunda kaldım yoksa koyacaktım. Ben seviyorum toprak ruzgar bulut poyraz bu tür isimleri bence çok güzel 🌼
Minimalannesiii oznur_ozturk27 bebek sizin bebeğiniz ve içinize sinen isim olması önemli. Kimseyi dinlemeyin herkes bir şey söyler zaten. Bence siz istediğiniz ismi koyun, iki isim de çok hoş ☺️
Merve171214 oznur_ozturk27 Aman millete ne bakıyorsun sen beğendin içine sindin mi tamam bana da oğlumun ismi çok dediler bu nasıl isim hiç duymadık koymayın kimseden fikir almadım bu bizim tercihimiz ister beğenin ister beğenmeyin biz beğendik koyduk dedim takmayın insanları ayrıca Toprak ismi gayet güzel bir isim