3prens1prensesmom Aysedgl 15 temmuz nurullah şengül şahane bir doktor ilimli sakin herseyi detayli anlatan birisi ben memnun kaldim. 6 ay once dogum yaptim tekrar gebeyim 4.sezeryan olcak ve rahmimde yapisma oldugu icin suan riskli gebeyim cok iyi ilgilendi 2 haftada bir muayene edicek ilgisi alakasi herseyi cok guzel tavsiye ederim :)
CemrePektas Merhaba. Ben kontrole 15 temmuzda mesut beye gidiyorum ama doğum için bu ay sonu randevu aldım. Kızılay hastanesi Tuğba hanımdan. Ssvd için onla görüşcem
Aysedmn CemrePektas Merbaha,öncelikle hayırlı olsun sağlıkla alın kucağınıza.Ben Farabi hastanesi Refika Selimoğluna gittim 9 ay ve doğumumu orda yaptım çok memnun kaldım 💐
CemrePektas Aysedgl beklentim yüksek değil yani tahliller kan testleri işte detaylı USG ikili test felan önemliydi. Sonuçları kendi doktoruma gösteriyorum zaten. Bir de devlet hastanesi sonuçta 5 dkda 1 haasta baktıkları için, bu kadarı bana yetiyor ☺️
Aysedgl 3prens1prensesmom kibar biri mi mesela şuna dikkat et buna dikkat et adımları atlamadan söylüyor mu dogumuda onda yaptınız degil mi yani dogumda nasil ilgili mi
sevder 3prens1prensesmom hangi hastane ve dr. Yaptı sezeryanı, sıkıntısız geçmiştir inşaallah nasıl geçti
Aysedgl Aysedmn dikkat edeceginiz basamaklari atlamadan anlatıyor mu birde dogumda ilgili miydi fiyat ne kadar odemistiniz? 😇
3prens1prensesmom Aysedgl dogumu onda yapmadim allah izim verirse onda yapicam . Kibar bir doktordu dedigim gbi ben 6 ay once dogum yaptim ve bu 4 gebeligim oldugu icin riskli gebeyim cok detayli ilqilendi randevu bulamadigin zaman bile gel ben bakarim dedi oyle diyeyim
Aysedmn Aysedgl Hiç soru işareti bırakmıyor ama evhamlandırıp sıkıntıya da düşürmüyor insanı 🥰ben çok evhamlı olmamama rağmen rahatlatti sürekli iletişim halinde kalabildik☺️ sezaryen doğum da vajinal doğum 10 bin₺
AmineSH Aysedmn bende refika hocaya gidiyorum da indirimli mi 10 bin acaba bizim kooperatif üyeliğimiz var muayenelerde indirim oluyo ama doğum ne kadar olur ki
Aysedgl Tugce0142 benim esimde polis indirimli olur o zaman ama iste herhangi bir test tarama testi gibi mesela ya da baska bir sey oldugunda icine o da dahil olunca ucret artmiyor mu onu dusundumde