Gunay_14_18 azracan20 erkek Kym3456 erkek Aminezeyd kiz Bume kiz Babymom-s erkek Internet problemim yok sadece zaman buldukca baka biliyorum Asenaarzu1234 kiz _Mother_ kiz Pellini erkek Esra5690 kiz Tansuia evet oyle deil Ftmsntrk kiz Minikurabiye erkek Kahvelim_ erkek Happymommerve06_ kiz Kuboss-98 erkek sallyt erkek Babymom98 erkek hanlnim kiz
Ebrarabla_06 Nurdoga al benden de o kadar inan ki zaman geçmiyor bende sezeryanlıyım daha erken alırlar beni de bakalim önce kim olacak 🌸🤭
Tansuia Bence doğum tarihi+sat-9 olarak hesaplamıyor öyle olsa benim tek çıkıyor ama kız yazmış bana kalırsa başka şekilde hesaplıyor hanımefendi 😌
_Mother_ Gunay_14_18 keşke formülü yazsaydında bu kadar seni rahatsız etmiş olmasaydık 😂😂 23 yaşındayım Sat tarihim 24 Ocak Ama tahmini hamile kaldığım tarih 11 Şubat ikisine göre de bakarsanız sevinirim 🥰
Babymom-s Gunay_14_18 günayhanım henüz hamile değilim ama oladabilirimsizi başka zaman yakalayamam diye korktum internet probleminiz var anladığım kadarıyla bana da bir hesaplama yapar mısınız lütfen 😍 yaş 32 sat 12 şubat 😘