Nurdoga Ebrarabla_06 çift sayı çıkti kız olarak Sinde sen hamile kaldigin yaşı ve hangi ayda kaldığın söyle günü değil ayı sadece
Ebrarabla_06 Nurdoga hamile kaldığımda 25 yaşındaydım halende öyle 🤣 Ekim’de kaldım canım hamile olduğumu kasımda öğrendim
Sudenaz0105 Ebrarabla_06 benim 28 çıktı bakalım o zaman kız sen erkek dedin daha doğrusu bir hemennhemen herkes erkek dedi hangisi doğru 😂♥️
Nurdoga Ebrarabla_06 benimde almıyor ama internetten baktm görünce ataym dedim nede olsa bütün batıl inançları yaptık buda eksik kalmasın 😂
Gunay_14_18 minikprensesimm kiz ikibebeklianne_1 kiz Cnnyldz erkek Aslanckk kiz Nezahat12 kiz Asiya__0045 erkek Tugce_Bakar erkek Kubraa88 erkek CananBay kiz Asya5461 erkek [silindi] kiz Ysmcrs kiz 2_erkek_annesi hayir xyagmur8 erkek Zehracnr erkek Zeroj kiz Deryaylaaksu kiz Nurdoga erkek Zumersa erkek Niz kiz Aylinalacam erkek
Nurdoga Silaybooo123 resimde çektim yazıyor fotoğraf ta yaşın ve kaldığın ayın rakamını topla diyor 9 da çıkart çift çıkarsa kız tek olursada erkek ne kadar doğru bilmiyorum canm
Ebrarabla_06 Sudenaz0105 kız benim de kız çıktı gerçekten de kızım oluyor 🌸 sen bize aldırma en kesin sonuç doktor söyler 🤣