Burcussss Gunay_14_18 Bende 16 haftalık gittim kız dediler bacak arasında bişey yok bakın dediler ultrasyonda, acaba sizin nasıl olmuştu ? Dönebilir mi ki
Gunay_14_18 Burcussss Vallahi bendede bacak arasi bowdu simdi bakmadim ama artik 33 haftadayim yanilmis olamaz
2prenses_masal-oyku Gunay_14_18 ben burdan baktım kız diyo bakalım çin takvimi yanılacakmı daha belli değiliz çünkü 🙈
Senay62 2prenses_masal-oyku Ama sat ayın sonuna geldiğinde üzerine bir hafta koyun diyorlar çünkü yumurtlama diğer aya geçiyor ne kadar doğru bilemem
2prenses_masal-oyku Gunay_14_18 zaten inanmak zor ya böyle şeylere her gördüğüm erkek olcak falan diyo anca 15 kişiden 2 si kız olucak diyo bakalım 2&4 haftaya belli olur benimkide 😍
Burcussss Gunay_14_18 Saglıkla kucağınıza alırsınız inşallah 😊 özelde mi muayene oldunuz devlet hastanesinde mi? #İnşallah bizimde yanılıyordur iki kızım var 3.oğlum olsun istiyorum Allah herkesin kalbine göre versin 🤲🏻
minibebisim Gunay_14_18 teşekkür ederiim bakalım ne çıkıcak 🤭 bu çin takvimi gibi bişey mi peki? Onda da erkek çıkıyor