Kızlar nasılsınlz naber?Uzunda olsa kusura bakmayin ilk gebelik ama bir yardimci olurmusunuz.Kizlar bugün 37+1 im adetimle doktora gitdim bilirainiz gecen dert yaniyorum 35 haftamda gitsigimde 2200 gramdi doktor cok kucuk dedi bu sefer 37+1dü gitdim 2800 gram olmus doktor 3 kiloyla doguma girse yeter zaten dedi kan akisina felan vakdi vayet uygundu.Ama doktorumu benim adetime gore dogum yapacagim tarihlerde Romada konferansa yolluyor develt o yüzden burda olmiycak.Ben suni sanci almiycam kendi sancimi cekmek istiyorum hep.Ama tabi o gidene kadür dogururmuyum bilmem ama doktorum bugün kendim yardim ederek dogumunu baslatirim merak etme ben gidene kadar dedi.Bende sormadim artik nasil baslatir yani?1ci sorum buydu.Herhalde elle muayine ederek felanmi oluyor?Kendisi zaten suni sanci almayacagimi biliyor duger baska hangi yollar var veya bu yollarla dogumu baslatilan varmi?Zormu oluyor?22-23ne gelmezse yapariz dedi.Bugün çatı muayenemide oldum 2ci sorumsa soyle baya ittirdi parmagini yani bu boylemi oluyor?İlk defaydi bilmiyorum ama baya ittirdi elini parmaginin sonuna kadar iceriden elledi afedersiniz)Acilman yok daha gelene benzemiyor dedi)Baya ittirdi parmagini ve Sonradan sancin varmi dedi?Evet agrimaya basladim dedim iyi guzel olsun sancin zaten dedi.Simdi evdeyik gecti tabi o sancı ama sanki bilerek yapmis gibi hiss etdim kolaylastirsin diye sanki.Ama demem o ki doktor hangi yollarla dogumu baslata bilir?Benim annemler ucak bileti alip gelmeli yanima bu yuzden net tarih almam lazim oda veremiyo bebege bagli diyor ama baslatirsa kendisi tarih vericek tabi.