ozgegundogdu1903 Kardelenalya hiç korkmana gerek yok bende 5 gün önce spinal sezeryanla bebişime kavuştum belden asagını uyusturuyorlar yaptıkları iğne hiç can yakmıyor sana dokunduklarını hissediyorsun sadece acı hissetmiyorsun iki dakika da bebeği çıkarıyorlar zaten toplam yarım saat falan sürmüştü benim doğumum. Ayaklarındaki uyuşukluk geçtiği zamanda yürütüyorlar dayanılmayacak bi acı değil sonrasında bol bol yürürsen hemen iyileşirsin ben iyileştim bile ağrılarım yok artık odaya geldikten sonra da bol bol kahve iç böylelikle hiç baş ağrın olmaz bi de ben ayrıyeten bol bol içtim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🌸😍
Bet1 Kardelenalya doğumun başlayıp bittiğini bile anlamıyorsun belinden olan iğneyi de hissetmiyorsun..doğumdan sonra ilk an bir acı oluyor hemen hemşireler gelip bir iğne yaptı bir daha acı falan hiç hissetmedim. Baş ağrısı asla yaşamadım çünkü hemşireler kafanı kaldirma sağa sola cevirme dediler dediklerini yapinca bir sorun olmuyor. İlk günden itibaren bebeğimin her şeyini ben yaptım bol bol yürü çabuk toparlarsin. Bende 2. Yi olucam inşallah ilki gibi gecer 🤲🏻
egesmommy Hilal2 geçen hafta spinal sezaryen oldum hiç başım ağrımadı üstelik migrenim var benim İlk yürüyüştede zorlanmadım ameliyattada acıyı sadece karnıma bastırdıklarında hissettim tabi kişiden kişiye değişir bu durum yaşamadan bilemezsiniz ama bebişinizi doğar doğmaz görmenin mutluluğu apayrı o yüzden genel olmadım
yinehamile Kardelenalya ben de spinal sezaryen oldum, dokunuşları falan hiçbir şey hissetmedim, orada stajyer ile konuşuyorduk başladılar dedi bir şaşırdım, şimdi bebeği çıkarıyorlar dedi ona ayrı bir şaşırdım, çünkü ben hiçbir şey hissetmiyordum 😂😂😂