Dilan00- Bugün görüş günümüz vardı doktor 36.-37. haftalarda doğum olabilir dedi bebişim kanala yerleşmiş sizde durumlar nasıl ?
Susamtohumununannesi Dilan00- bende 31+3 ün. Salı kontrol vardı. 30. Haftasında doğum pozisyonunda olan oğlum sıkıldı demekki makat gelişe dönmüş:) tekrar dönsün diye ikna etmeye çalısıyorum 😂
incinur0102 Dilan00- Biz 30+3 üz planlı sezaryan olucam,5 temmuz şuan için ama suyumuzda azalma olmaya başlamış.Dr um her hafta kontrole çağırdı beklemedeyiz 🤲🏻
Susamtohumununannesi incinur0102 astrolojik olarak 4 Temmuz çok güzel bir gün ❤️ ilahi yıldız kraliyet yıldızı sirius güneş kavuşumu olacak. 6. Hisseleri güçlü bir bebek getirceksiniz dünyaya inşallah 🧿
Dilan00- incinur0102 bizimde 5 Temmuzdaydı fakat bebeğim kanala girdiği için erken gelebilirmiş birazda ilerde ilerliyoruz
Susamtohumununannesi Dilan00- Ahaha şaşkın bunlar ya:) ekmek elden su gölden yaşıyorlar mis gibi napcaklar erkenden gelip oysaki:)
Tatli2 Dilan00- kafa aşagıda ve sürekli oynadıkça tuvalete koşuyorum çok baskı var acaba benım de mi kanala girdi. Doktor sadece kafası asagıda dedı. Sizde de aynı belirtiler var mı acaba.
Dilan00- Tatli2 hareketlerini çok aşağıda hissetmiyorum karnımın değişik yerlerinde hareket ediyor fakat tuvalet sorunu bende de var sürekli tuvalete gitme ihtiyacı duyuyorum.