123esr_ İlaçlarımı düzgün kullanmadım ilaç içemiyorum oldum olasıda kanım düşüktü. Kanım zor bulunuyor doğumdan kan sorunu çıkar diye korkuyorum
Bal_1604 123esr_ kan ilacının bebek içinde anne içinde onemli olduğunu duymustum en azından bundan sonra aksatmadan içmeye çalışın bence ne kadar zamanınız kaldı doğuma bilmiyorum ama
Duygu_23456 123esr_ Bana da verdi doktor ama bende bir konuda yan etki yapıyor sanırım o yüzden kullanamıyorum.
Hazl12dhgfj Elif927 cnm bana doğum esnasında kan takmislardi suyum gelince doğum başladı mecbur ve ben iğne kullanıyorum kan kaybi olmadin diye bir ünite kan takmislardi
Yazmelegi_ 123esr_ kan ilacı icin igne var ondan da vurulabilirsin doktora yazdırıp arkadaşım ilaç içemiyor hergun 1 tane iğne vuruluyor
Elif927 Hazl12dhgfj Doğum esnasında ihtiyaç anında takarlar ben öncesinde takılıyorsa dedim kansız kalmaman için
dilay_06 123esr_ her sabah aç karna 1 yemek kaşığı pekmez içiyorum doktorum demirden yana bir sıkıntım olmadığını ve ilacı kesmemi söyledi siz de deneyebilirsiniz