Kurtiremmm Kızlar 2 gün önce sezeryan oldum ama kalbim çok ağrıyor yatamıyorum genelde hep ayaktayım bol yürüyüş yapmaya çalışıyorum ama sürekli de yürüyemem 10 dakika uzansam yada göğüsümü sağsam deli gibi ağrı çekiyorum
Yenibirannee Kurtiremmm hastanede yel mi yediniz acaba? Kapiniz cok mu acik kaldi hastane esiyor cunku havalandirma için yada klima mi açıktı belki çarpmıştır. Kalp agrisi olsa daha şiddetli olurdu diye düşünüyorum yel yada cereyanda kalmışsınız gibi hissettim 🌸
momyseker Kurtiremmm acaba üşüttünüz mü? Benim gaz sancım olduğunda kalbime bile vuruyo. Hatta çoğu insan kalp krizi geçiriyorum sanıp doktora gittiğinde gaz sancısı olduğunu öğreniyo. İnşallah sizinki de sadece gaz sancısıdır
Kurtiremmm Yenibirannee çok teşekkür ederim evet zaten üşüyordum hastane de inşallah bundan dolayıdır 🥺
Kurtiremmm momyseker inşallah gazdır dediğiniz gibi kalbimde hiç böyle sorunum olmamıştı daha önce zaten yatınca başlıyor yürüyünce felan geçmiş oluyor ama sürekli de yürüyemiyor insan
Aysetvsn Kurtiremmm benimde ilk doğumumdan sonra çok kalbim sıkıştı ne acil nede kalp doktoru kalmadığı gitmediğim sonradan fark ettik ki hastane de ve evde çok esen yerlerde bulunmuştum sol tarafımda full kulunç oluşmuştu kupa tutarak masaj yaparak açmıştık kulunçları bir daha yaşamadım çok şükür ☺️