5melekannesi Haftasına kadar erkek diye bildiğim bebeğim meğerse kızmış doktorum rahim şişliğinden kaynaklı olabilir dedi sağlıkla gelsin de cinsiyetin hiç bi önemi yok tekrar kız annesi olmak çok güzell 🥰❤️🌸
mahperii 5melekannesi iki kız evlat ne güzel nimet, iki kız kardeş ne büyük şansss çok sevindim adınıza💗
lovecanim 5melekannesi size pipi gösterdi mi peki net bir şekilde gördünüz mu yoksa tahmin mi söylüyordu😑
5melekannesi lovecanim Bacak arasında bişey görmüştü doktor %70 erkek demişti ama şişlikmiş o inince kız olduğu ortaya çıktı 🥹
Herayumut 5melekannesi benim duymak istediğim cevap iki oğlum var başta kız dediler şimdide erkek diyorlar hayırlısı olsun
5melekannesi Herayumut Yaa 🥹Rabbim ilk önce sağlıklı hayırlı sonrada gönlünüze göre versin inşallah 🥰🤲
Mona- 5melekannesi Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin rahat bi hamilelik rahat bi doğumunuz olsun evladınız hayırlı olsun inşallah
mcya1 5melekannesi ay maşallah 5 i de isteyerek mi oldu ☺️ benimde 4.bu 3 tane istiyorduk 4.süpriz oldu 1 kızım 2 oğlum var bu da kız 🙈
20182018 5melekannesi ayy Allah sağlıkla kucagniza almayı nasip etsin bana erkek dendi fakat ilk çocuğunu erkek olduğu için çok kız istemiştim erkek değişmez dediler inşallah benimki de yanılır öncellikle sağlıklı olmaları temennimiz
Hamalp 5melekannesi yaa masAllah sağlıkla gelsin. Ne çok değişiyor bu aralar ya. Çok okudum burda. Bi benimki değişmedi erkek ve 3.🤣