Meyabaanne Kızlar herkese merhaba ilk gebeliğim olduğu için soruyorum 14+4 e geçtik hamd olsun ama iki üç gündür başımda ağrı oluyor nedendir acaba birde bebeğimin hareketlerini hissetmem gerekmiyor mu dokununca hafif kalp atışlarını hissediyorum sadece
tlhmrv Meyabaanne tansiyonun yukseliyo olabilir bı ölçüm yap takip et canim bide limonlu su iç ayaklarını ve başını soğuk suyla bı yıka iyi geliyor
Mlkkkkkk Meyabaanne o haftalar da baş ağrısından ölecegim zannetmiştim ben hareketleri daha hissetmezsiniz
Tuba_a Meyabaanne Bende 14 haftalık gebeyim ve yaklaşık 1 haftadır bitmek bilmeyen bir baş ağrım var. Yalnız değilmişim demek ki
skz5344 Bende 18 haftadayım canım 14. Hafta başımın aşrısı başladı benmxe hala geçmiyor parol kullanıyorum ama berbat birşey daha hissedenezsn bende hareketlerini yeni hissetmeye başladm
Mlkkkkkk Meyabaanne iki hafta filan ağrımıştı benim parol içebilirsin dedi doktorum onunla hafifletiyordum ben birde bol bol su içmeyi ihmal etmeyin
busrayavuzmucize Meyabaanne CNm hissetmeye kafanı takma ben 22+3 oldum ynii hissediyorum özellikle ilk gebelerde normal 🤣🤣 Benim de 15. Haftaya kadar aşırı baş ağrım oluyordu çok şükür 15 den sonra çok çok azaldı. Boynuna buz koy hafif ağrımaya başlamadan ama Ağrı kesici krem var farmasinin muhteşem bişey mutlaka al kullan
Enno Meyabaanne rabbim güç versin ilk 4 ay çektim acillik olurdum parol faln fayda etmezdi en don bi doktor ecopirin verdi kan pıhtılaşmasından dolayı oluyor dedi ve ben kullanmaya başladım direk baş ağrılarım son buldu. Şuan 31 haftalığım ne zaman agrım olcagını hissetsem bir ecopirin tak baş agrım geciyo☺️
karperisi Meyabaanne o haftalar benımde çok oldu 12 de başladı 17-18 gibi geçti resmen 1 buçuk ay kadar çektim çok zordu.. tansiyonunuz normalse muhtemelen kan hacminin artışına bağlı doktorum öyle demişti.. ben hiç geçmicek sanmıştım ama geçiyor içinizi ferah tutun 🥰