heleninannesi kahvesever__ tavuk çorbası salçalı bulgur salata 😏 eyyyy şaşırıyorum artık ne yapacağıma ya 😂
cahilelafanlatamazsinyorulmaa kahvesever__ eşim patates salatası istedi yanına ne yapsam bilmiyorum 😵💫
Yazmelegi_ cahilelafanlatamazsinyorulmaa dün yapmıştım patates salatası yanina yeşil mercimek çorbası ile içli köfte yapmıştım
Zeynepp054 cahilelafanlatamazsinyorulmaa Bende patates salatası yapıcam yanınada bayat ekmeklerden pizza yapıcam 🙂
myangelson kahvesever__ sucuklu kuru fasülye Pirinç pilavı Bir de ne zaman fasulye haslasam piyaz yaparım piyaz var ayriyetten 😂😂😂
kahvesever__ myangelson ay afiyet olsun kuru fasülye alerjim var hiç yiyemiyorum nohut yemeğini de soğanı da 😂🤣😂yemiyorum
Bet1 kahvesever__ ben mantar çorbası ve taze patlıcan yemeği yaptım🥰 daha yemeğin yoksa akşam oldu sayılır karışık kızartma yap mis gibi olur daha ne olsun
heleninannesi Yazmelegi_ benim koca boğazına çok düşkün ya her gün illa etli birşey pişicek 😫 bende yemek yapmayı bilmiyordum evlenince öğrendim 3 saat yemek yapmakla uğraşıyorum ahshshshs internetten bakıyorum 🫣🙄
cahilelafanlatamazsinyorulmaa Yazmelegi_ valla kafam karıştı erişteli mercimek çorbası bide salata yapacaktım canım patates salatası çekti dedi😵💫
Yazmelegi_ heleninannesi 😁😁 alışırsın zamanla kız bende mesela et tavuk balık o tür şeylere asla dokunamam o yüzden eşim pek istemez yaparsam da eldivenle yoksa yok