ElifTzl sumeyyeozcelik Herkes ayni seyi soyluyor insallah Allah bana da nasip eder🥲😊Aminn saglikla gelsinler
ElifTzl _yfs_ Ben o koltuga nasil ciktim bilmiyorum valla cok gergindim😂Iliskide bile kasan ben hic kasmadim bi güc geldi bana🙄🫣Zaten oldu bitti aynen saniyeler sürdü neyse bunu da atlattik sukur😂🥱
_yfs_ ElifTzl kız beni çatala bile almadı 😀😀😀 ultrasonla baktıktan sonra sıyırdım aşağı yattığım yerde baktı bacaklarımı doğum pozisyonuna aldı o şaşkınlıkla burada mı dedim 😀😀😀
iremasmahan06 _yfs_ benim doktor da oyle bakti hatta bi bacagini cikarsan yeter dedi ve genc erkek bi doktordu daha da cok gerildim
_yfs_ ElifTzl doğumum yakın olmasa başka doktora bakıcamda yeni başladım bu doktorada devlette kontrole gidiyordum erkek hassasiyetinden özele geçtim bir şekilde doğurucam bakalım 😳
_yfs_ iremasmahan06 geçmişler olsun hepimize haftaya yine parmaklanıcaz bakalım inşallah kasılmadan alışırız bu duruma 😀
ElifTzl Yagmurr1 Doktor eldiven giyip eline jel sürdü sonra kac tane bilmiyorum parmaklarini sokup iyice ittirdi icine dogru.Degisik bir his ama 0 acı