Kumral Arkadaşlar merhaba adetm gecen Ay 27 gnde bir glmstı bu ay beta hcg degerme 28.gn baktrdm 0.5 ın altnda cktı bugün 31.gun adetm glmedi hamilelik ckmadgu hlde hamile olma sansm olblr gec dollenmeden dolayı mı yoksa stresten mi glmedı blemıorm normlde gnum gcmezdı yasayan varmı bu sklde bi durm
Toffy1907 Kumral benimde ilk kan testimde çıkmadı çok emindim idrar testinde de çift çizi çıktı ama kanda sonuç 0,2 çıktı değilim heralde diye beklemeye başladım bi hafta sonra tekrar test yaptırdım 5 haftalık hamileymişim☺️
Selim_Alparslan Kumral benim adetime 4 gün kala kan testi verdiğimde 0 çıkmıştı sonra 5 gün geçikti 59 ile hamile olduğumu öğrendim 🤷🏼♀️🤰🏼 Geç döllenmeymiş canım
9497 Toffy1907 Bende adetim 4 gun gecti diye kan testi yaptirdim 0.2 cikti cok uzuldum hala suan adet olmadim 7. Gunu bugn tekrar test yapsammi acaba cikarmi korkyrum cikmazsa diye belirtin varmiydi bende beyaz kremsi akintim var sivilceler cikti yuzumde ve kasigimda hafiften agrimalar oluyor gögsumde agri falan yok
Mervetepe Selim_Alparslan mrb doktorum bugun kan testi yapmak istedi 0.00 cıktı adetime 5 gün var alttan muayenede tertemiz cıktı yumurtlamamın oldğunu söyledi daha 5 günüm var diye bekleyelim dedi ısrarla sizinde mi 0.00 cıkmıstı
Selim_Alparslan Mervetepe 0.16 ydı sanırım kuzum yani küsüratlı tam hatırlamıyorum belki geç döllenmedir canım bekle biraz daha