tunahansmom Arkadaşlar şu an dört hafta iki günlük gebeyim kasıklarımdan bıçak saplanır gibi ağrılar var hareket etmekte şu an güçlük çekiyorum sizce bu normal mi sizde bunu yaşadınız mı
cahilelafanlatamazsinyorulmaa tunahansmom normal bir durum korkulacak bişey yok bebek yerleşiyor sonuçta yavaş yavaş ☺️
Aysegulgnc tunahansmom evet normal şuanda kasıklarınızda sanki adet olacakmış gibi kasılmalar kramplar olabilir
25_25damla tunahansmom bende yasadım canım dogrulamıyordum agrı gırdıgınde ama bır sıreden sırna gectı benımki
tunahansmom Resmen batıyor hareket edemiyorum acaba bir şey mi geliyor diye korkudan tuvalete gidip duruyorum afedersiniz kızlar ama ıkınamıyorum bile bende çok korktum
tunahansmom Ne kadar sürüyor bu ağrılar peki bayağı ağrıyor sanki adet olacakmışım gibi alt karnım çok şişti
poyrazin_annesi28 tunahansmom Normal canım benim de çok oluyodu ilk haftalar. Kanama vs olursa kork 🌸
Mineberat Kizlar benim dun adet gunumdu test yaptim ama negatif cikti ama hala adet olmadim sizce yinede gebe olma ihtimalim varmi
Crazy06 @tunahansmom suan bende öyleyim canım 5+2 gebeyim benimde kasıklarımda krap gibi agrılar oluyor aynısını bende sordum kızlara