Merhaba kızlar ben sizinle hem içimi boşaltmak hem de fikir almak istiyorum ben normalde kilolu bi insanım kilom hep 80,85 arası gidip geliyordu tabi ilk evlendiğimde de 75,80arasıydım ve kiloma rağmen herkes beğenirdi beni ama eşim aşırı zayıf ve benden kısa (59,62arası kilosu boyuda 1,65 benim boyumsa 168) neyse evlenir evlenmez hamile oldum erkek çocuğa hamile oldum ve sadece göbeğim şişti gebelik baya yakışmıştı sadece 7 kilo aldım ilk gebeliğimde ve çocuğum 4 kilo doğdu doğumdan sonra diyet yaptım tekrar 80 kilo oldum sonra yavaş yavaş kilo almaya başladım ve 92 kilo olduğumda tekrar hamile olduğumu öğrendim kız bebeğim olacak şimdi ve memelerim simit bölgesi kalça bel her yerden kilo alıyorum 7 aylık olmama rağmen göbeğim az görünüyor herkes çok kilo almışsın kendini zayıflat diyor bende gebe olduğumu söylüyorum gebelikte bu kadar kilo mu aldın çok kötü olmuşsun vs daha çok şey söylüyorlar ve aşırı pskolojim bozuluyor benimde ilk gebeliğimdeki doğumum kötü geçti bu yüzden bu gebeliğimde canım ne çekse yiyorum kemdimi mahrum brakmıyorum eğer bidahaki doğumda bişey olursa kendimi birşeyden mahrum brakmamış olurum ama eğer sağ salim kızıma kavuşursam ben zaten kendime söz vermiştim kendimi zayıflatacağım diye ama artık canım aşırı sıkıldı bu durumdan bu laflardan kendimden çekinir oldum ne giysem yakıştıramıyorum dışarda sanki herkesin gözü bende kiloma bakıyorlar gibi ne yapacağım böyle bana tavsiye verin ve aynı durumu yaşayan anneler varmı merak ettim birde sadece bebeğin kilo almasını istiyorum artık ne yapabilirim ?