• DoğumGebelik
  • 37. Haftada bebeğin karın çevresinin 39 ile uyumlu olması

En son 35+5 te muayene olduğumda karın çevresi 1-1,5 hafta önde görünüyordu bugün 37+0 da muayene olduğumda karın çevresi 39+0 ile uyumlu göründü. Son haftalarda bu farkın açılması normal mi , doktorum normal olduğunu söylüyor şeker yüklemesi de 24. Haftada yaptırmıştım bi problem çıkmamıştı ama bu ani artış şekerle ya da başka biseyle ilgili olabilir mi diye endişe duydum açıkçası. Başına benzer durum gelen var mı

yask normal canım bebiş son haftalarda daha çok kilo alıyor benimki de aynı

• yask bunu yanıtladı.

yask 35+6 iken muayene oldum karın çevresi 39 hafta ile uyumlu dedi bizimki baştan beri önden gidiyordu üstelik şekerimde çıkmadı iri bebiş olucak dedi sadece doğum sürecini etkileyebilir dedi onun dışında herhangi bi sorun değil

Liliales benim son haftalara kadar bu kadar hafta farkı yoktu son haftalarda birden artınca endişelendim açıkçası, çok teşekkür ederim🙏🏻

ardensmom34 benim baştan beri 3-4 gün ileride cıkıyordu son haftalara gelene kadar doktor söylemiyordu bile kilosu için haftasıyla uyumlu diyordu , 35+5 te gidince söyledi 1,5 hafta civarı önde olduğunu sonradan 37 de 2 haftaya çıkınca biraz korktum bu hızla devam eder mi acaba diye 🥹

yask benimkide 24. Haftadan beri 10 gün ilerdeydi 32 de normal haftasıyla uyumlu hale gelmişti 35 de 39 uyumlu dedi nerdeyse aynı ilerlemişiz senle 😂 yapcak bişey yok canım içini ferah tut kiminin bebişi minyon olur zayıf olur kimininki iri bebiş olur sağlıklı olduktan sonra kiloya takılma

• yask bunu yanıtladı.

ardensmom34 evet öyle ilerlemiş ikimizin de 🥹 öyle tabi sağlıklı olsun gerisi hiç önemli değil benim için de öyle, bir sebebi olabilir mi diye merak ettim kafama takıldı da bu konu 🙏🏻 çok teşekkür ediyorum sağlıcakla alın kucağınızı benisiniz insallah🥰

yask Doktora ne zaman gideceksiniz, bana karın 2 hafta önden dedi. Sezeryan dedi. Size diyecek acaba? Bende dün gittim. 37 +5 te öyle dedi.

• yask bunu yanıtladı.

yask Bizim de 38+5 e kadar böyle bir sıkıntımız yoktu her şey normaldi ama bebek artık 38 den sonra iyice kilo almaya başladığı için sınıra dayanmış dedi doktor kontrolde, ve şu an bir hafta sonra gel eğer yine büyüme olmuş olursa sezeryana alırım dedi, nasıl moralim bozuldu anlatamam çünkü korkuyorum sezeryandan 😥 Şu an 39+2 oldu sabah akşam dua ediyorum sancılarım gelsin de kendiliğinden olsun diye 😥

Fatma027 ben de dün 37+0 dım çatı muayenesi yaptı, bebek bu hızla kilo almaya devam ederse 40 ta 4 civarı olur zor bir doğum olur senin için haftaya tekrar muayeneye gel kilo alım hızına bakalım ona göre karar verelim dedi. Sezeryana biraz daha yakın konuştu benim de aslında

mom111 kilosu kaç acaba, artık her an sancınız da gelebilir ama sancı gelse bile sezeryana alabiliyorlar bildiğim kadarıyla

yask
                    Bana da öyle dedi canım hakkımızda hayırlısı olsun 🤲

• yask bunu yanıtladı.