Gizemmm35 Aslan10 benim baskı oluşuyor kasikta bazen en ufak harekette hapsurunca arada korkuyorum normal mi acaba
Aslan10 Gizemmm35 ay sorma öksürük veya hapşurma gelince canımdan can gidiyor sanki nasıl ağrıyor bende korkuyorum ama bi sıkıntı yaşamadım olmaz Allahın izniyle
Yagmur75 @"Gizemmm35 kız sende aynı benim gibi 5 nisanda adet gördüm 4 gün geciktim 4 haftalık kadar oluyon hamile şuan ben 😂❤️🫶🏻👼
Gizemmm35 Yagmur75 ayy evet aynıyız hayirli olsun canm benim sağlıkla alalım hepimiz insallah kucağımıza
AleynaResul Gizemmm35 bana ağrıların olur normal dedi gayet korkma ama kendinide yorma olabildiğince dinlenmeye bak sen Allahın izniyle kucağına alırsın ❤️
Aslan10 Gizemmm35 gittim çok iyi hiç biseyi yok tehlike yokmuş hayatına devam edebilirsin dedi 2 hafta sonra kalp atışını duymak için gidicem
Aydanur06 Gizemmm35 benimde son adet tarihim 10 nisan suan 5 haftaligim seninde 4+6 oluyor yarin 5 haftalık oluyorsun
Gizemmm35 Aslan10 naptin canım benim bidaha gittinmi hastaneye ben 6+5 de gitmeyi düşünüyorum kalp atışını duyar miyim