Canim Dun ayni soruyu sordum 1 cevap aldim neden boyle oluyor bilmiyorum illaki benim gibi 15 haftalik hamileler vardir, sormak istedigim acaba sizdede oluyor mu, benim bazen kasiklarimda agri oluyor karnim biraz agriyo belim agriyo ve bazen cok az sarimsili kahverengi akintim oluyor? Sizdede oluyor mu bunlar nolur bilgisi olan yardimcim olsun
Gulcag Canim ağrıların normal kuzum ama akıntını mutlaka doktoruna sor postunu görmedim görsem yazardım 😇 ayrıca kızma bazen altta kalıyor görünmüyor 😍
Nurbanu34 Canim o haftalarda rahim büyüdüğü için kasilma hafif ağrılar olabiliyor ama akıntı ile ilgili birsey diyemicem doktorunuza sorun muhakkak kontrole gittiğinizde
Ecearya Canim rahim agzi boyunu mutlaka olctur. Kahverengi akinti kokuluysa mutlaka doktora soyle ve olcum yapilsin.
Selenaygur Canim 20 haftadayim ama o haftalarda kasik agrisi bendede oluyodu rahim buyudugu icin oluyomus ama akinti rengini doktoruna sormalisin
Destina21 Ağrı bende de var sadece şeffaf akıntı oluyor bende k.rengi için doktora gitmelisin bence ..💜
2405 Canim canım agrılar olabılır ama akıntı bendede oluyodu 21 haftayım hala oluyor doktora gitdim idrarım temiz çıkdı ama akıntı için bana fitil verdi altdan içinde 2 tane var 3 gün arayla iyi gelecegini Söledi bence sende bi doktora gitmelisin ihmal etme bende karın agrısı oluyodu akıntı yüzünden bugün aldım ilacımı kullancam insallah geçer canım ihlal etme :)
Canim 2405 Nurbanu34 Kizlar bide ben 13haftaya kadar progresteron kulandim, kulanmayi braktigim icinmi oluyor acaba akinti, tamda kahverengi degil sarimsili gibi ve cok az
Tubaa41 2405 Sevin21 çok hafif ara ara oluyordu ama adet olacakmışım gibi hiç bi zaman olmadı. Ama herkes çok farklı belirtiler yaşıyor. Adetine şuanda kaç gün var tam
Nurbanu34 Canim aslinda akinti da normal ama kahverengi dediğiniz icin doktorunuza sorun dedim en iyisini doktorunuz bilir çünkü sizi yaniltmis olmayım ☺ telefonu varsa doktorunuzun sorun isterseniz iciniz rahat etsin
Nurbanu34 Canim bende 13.haftaya kadar vajinal jel kullandim ama birakinca akinti vs olmadı onunla mi alakali pek emin olamadim 😕 en iyisi bi doktora gitmen ama cok panik stres yapma birsey olmaz insallah gecmis olsun ☺
mom02636 Canim agrılar çok normal ben ilk bebeğimde fazla yaşamadım ama suan ikinci bebeğime hamileyim 7+6 ya girdik inanılmaz kramplar agrılar yasıyorum akıntı da idrar yolu enfeksiyonu olabilir ama gebelikte önemli bi durum ihmal etmeyin doktorunuza danışın mutlaka
Canim mom02636 Devran Yarin baska doktora gidicem kizlar cunku benim doktorum randevusuz bakmiyor, insallah hepimiz evlatlarimizi sag salim kucagimiza aliriz 🙏🙏🙏
Devran Ağrılar normal ama devamlı ağrılar dinlendikçe geçmeyen ağrılar normal değil ve de kahverengi açık kırmızı lekeler de nırmal değil sarımtırak akıntı enfeksyon diye biliyorum haaa bunlar ihtimaller Allah korusun bebeğinide senide ama doktora sor en iyi cewap onda canım
bhdrrabia Canim okadar çok kaynana postu açılıyo ki artık böyle postları göremiyoruz nefret ediyorum kaynana postundan neyse canıö sana gelince ağrılar normal akıntı değil doktora söyle mutlaka
Benay Canim kanama olmadıkça korkma diyordu doktor kahverengi lekem var diyorsunuz burda sormak yerine keşke doktora sorsanız buradaki insanlar doktor değil sonuçta tepki falan vermiyorum yanlış anlamayın ama sağlık postlarına genelde çoğu zaman cevap gelmiyor ya bilmedikleri için ya da başlarına gelmediği için cevap veren bazı bayanlarda kadını rezil ediyorlar doktora gitmedi de burda sordu diye ne cahilliğini bırakıyorlar ne sen nasıl anne olacaksını yani anlayacağın canım sağlıkla alakalı postlar ilgi görmüyor değil vebale girmekten korkuyoruz ben sana normal derim senin de beni dinleyeceğin tutar sonra çocuğa bişey olsa nasıl kalkarım bu günahın altından sana sadece doktorumun dediğini diyebilirim doktorum ağırların ayakta olduğunda yere çöktürüyorsa yattığında geçmiyorsa vücudunu farklı döndürdüğünde geçmiyorsa ve kanama lekelenme varsa hemen gel demişti Allah yardımcın olsun
Canim Benay Evet haklisin, soruyorum cunku benim doktorum randevusuz bakmiyor randevumda ayin 4, baska doktorada guvenemiyorum ama yarin baska doktora gidicem en azindan bebegimi gorur rahatlarim inshallah, rabbim evlatlarimizi bize sag salim bagislasin 🙏