adn111 Kızlar burda okuduğum bazı postalarda son haftalarda bana bir enerji geldi evi temizledim diğer günü doğurdum vs diyenler benim sürekli uyumak istemem hiç bir işi yapmak istememem normal mi çok üşengeç oldum ya bir sürü iş beni bekliyor aslinda 😂
Duygu_23456 adn111 😂o enerji bana biraz doğum korkusundan geliyor ev pis durmasın diye.Ama mutfağı her zaman en sona bırakıyorum yoruluyorum 🤢
Ege1 adn111 bende bi yatak odasını topladım silip süpürdüm toz aldım nefes nefese kaldım yarım saatr oturuyorum 😅 37 haftalığım Berna dogurcam korkusuyla dolaşıyorum 😂 evi şöyleeeeee güzelce temizlemem lazım çok pis olmasa da ama enerjim yok
Nazlimom adn111 yat dinlen canım ben bebekten evi topluyorum topluyorum yine dağlıyor afedersin kıçım yer görmüyor eşim gelene kdar😂
637836mrv Ege1 haha al bendende o kadar 37 olcaz bi tembellik sorma iki iş yapınca uzanıyorum sanki ne yapmışım :)))
adn111 Ege1 hahha bende öyleyim vallahi şimdi kalktım yatak odasında nevresim değiştirdim toz aldım yeni nevresimlerin üzerinde yine uzanırken buldum kendimi diğer yerler göçüyor😂😂
adn111 Nazlimom bebek doğunca kaynanam annem gelip yardım eder umudum var ama onlar gidince ne yapicam hiç bilmiyorum galiba evin bu dağınık görüntüsüne alışmak şart olacak 😂