Kızlar 39. haftadayım ha geldi gelecek bebişimiz bekliyoruz ama zaman geçtikçe kilo alımı da devam ediyor🤦‍♀️
59 dan 78 e geldim öyle hunharca da böyle döke saça da yemedim yani🙆‍♀️Doğum yapan canlar biraz rahatlatabilir mi🙄

Jelibon16 hiç kek etme gidiyor ben çok kilo almadım 8 kilo aldım ama erken doğum yaptım 32+3 doğum yaptım bir hafta sonra bütün kilolarım gitti

Jelibon16 ilk gebeliğimde 63 ile hamile kalıp 86 ile doğuma girmiştim kızım 17 aylık olduğunda 49 kiloya kadar düştüm ikinci bebeğime 49 ile hamile kalıp 72 ile doğuma girdim şuan kızım 13 aylık 51 kiloyum 😂😂😂 ilk kızım kısa süre anne sütü aldı emzirmedigim için aralıklı oruç diyeti ve Leslie spor yaparak verdim ikinci bebeğim anne sütü alıyor sütüm etkilenmesin diye diyet yapmıyorum ama yediklerime dikkat ediyorum hamur isi ekmek makarna pirinç pilavı tatlı abur cubur işlenmiş et yemiyorum fırsat buldukça Spor yapıyorum ☺️

Jelibon16 ye gitsin canım😅😅ben toplamda doğuma 20 kiloyla girdim bir ayım dolmadan hepsi gitti bende büyük büyük bedenler alırdım daha eski kiloma giremem diye de veriliyormuş emzirince 🥰

Jelibon16
    ben de 25. haftadayim 10 kilo almisim 😂 yemem ayni ama odemin onune gecemiyorum bir turlu gun gectikce sisiyorum

Jelibon16 doğumdan sonra 2 haftada 10 kilo gitmiş 15 kilo almıştım gebelikte. Fazlası bile gidiyor bence diyet vs de yapmıyorum