Eceeeeee Arkadaşlar 27 haftalık hamileyim yeni yeni tekrar sigara içmeye başladım duramıyorum çok çok pişman oluyorum ama duramıyorum napicam
fztanne_ Eceeeeee canım ben de çok sigara içen biriyim ama hamile olduğumu öğrendiğim an kestim iki kere bi tane içtim ama çok vicdan azabı çektim. Şu an asla içmiyorum aklıma da grlmiyor eşim içmesine rağmen. Sen de içme ya miniğe yazık
2_erkekannesi_ Eceeeeee bende 5 haftalik hamileyim ilk cocugumda hemen birakmistim simdi ustunden 3 sene gecti suan birakamiyorum nasil yapicaz bilmiyorum Allah yardımcimiz olsun vicdan azabi biryere kafayı yemek uzereyim..
_tuuggcce_ Ay bende de böyle bir istek oluştu. İçmiyordum bırakmıştım ben. Sanki sigara içesim geliyo ya
Busraa-aa Bence içmeyin kızlar bebeğinizi düşünün ona bişey olursa vicdan azabı daha beter bişey keşkelerde boğulursunuz
newmom07 İçmeyin tabiki, ben anlamıyorum bebeğin karşında olsa onun yüzüne üfler miydin dumanını. Cevabınız evet ise içmeye devam edin, ama çok üzülüyorum böyle annelere. Bence içiciyim bıraktım 9 aylık süreç bir bebeğin ömrünü etkileyecek lütfen yapmayın.
PrensesAnnesi- Lütfen içmeyin o küçücük bedenini düşünün içerken tek nefesi için canınızı vereceğiniz bebeğiniz için hastalığa davetiyedir bu yapmayın lütfen 😔
lalezlal İçmeyin büyük pişmanlık yaşıyorum kendimi suçluyorum acabamı diye erken doğum yaptım 32+3 doğum yaptım 13 gün oldu bebeğim kuvözde yarın alıcaz Allah’ın izniyle
Eceeeeee İçiyorum ama sonrasında çok ağlıyorum tutamıyorum kendimi içmezsem deliriyorum resmen çok kötü bir anneyim onun boğulduğu hissi canımı çok acıtıyor ama duramıyorum 😥😥
Hhilall İlk gebeliğimde hemen bıraktım ancak bunda bırakamıyorum günde 1 -2 tane içiyorum öyle . Vicdan azabı çok büyük ama onu da içmeyınce krizlerim büyüyor