Bugriiissss Selam anneler 30 haftalık olduk ama hala isimde karar veremedik 🙃 leyla isminin yanına yakışacak isim önerisi yapabilir misiniz
Kubracigimm Bugriiissss tek başına da çok anlamlı ve güzel bir isim. Siz bilirsiniz ama tek isim olarak çok daha güzel bence. Kızım olsaydı bende Leyla ismini çok istiyordum, çocukluktan beri aklımdaki isim oydu ama oğlum olacak ☺️
Bugriiissss Kubracigimm benimde öyle inanır mısınız çocukluk hayalim ama eski bi isim olduğu için ileride zorlanır mı yeni nesil bi isim koymalı mıyım diye ikilemde kalıyorum 🤭
Azra00 Bugriiissss Leyla Eliz, Leyla Ecem, Leyla Alin, Leyla Pera, Leyla Nare, Leyla Nisa, Leyla Meva, Leyla Mira, Leyla Miray, Leyla Neva, Leyla Sera, Leyla Duru
Kubracigimm Bugriiissss her vaktin her dönemin ismi bence. Adına birsürü kitaplar , şarkılar , türküler yazılan bir isim. Okuduğum kitaplarda da hep iyi yerlere gelmiş hanımların ismi leylaydı. Çok severdim o zamanlardan heves ederdim ama nasip olursa ikinci çocuğuma artık o da kız olursa tabi 🤭
Azra00 Bugriiissss bence de güzel uyumlu oluyor özellikle Leyla Mira Bi tık daha uyumlu 😇ama Duru ismini çok seviyorum kızm olsa koyardım kesin