aslogz23 Kafayı yıcem 2. Kez test yaptım böyle çıkıyor ılk hafıf sılık bısey görünüyor sonra böyle oluyor huc başına gelen varmı
havvaclsknn1 aslogz23 bu test genelde bozuk ben doğurmak üzereyim ilk yaptığım testi kaybettim resim çekimi için test yapayım dedim bundan yaptım hamile olmadığım çıktı 🤣🤣🤣 karnımda ne var bilmiyorum yani
babymomy_ aslogz23 erken gebelik testleri direkt doğru sonuç veriyor biraz pahalı ama isterseniz erken gebelik testi alın
aslogz23 babymomy_ ondan yaptım silik çizgi çıkmıştı kan verdim bellı olmadı kanda negatıf yanı eczanede koz testler erken gebelık olduğu ıcın net oluyor dedi bir kaç gün sonra kan ver dedi bende 2 günüm kaldı bekliyorum
Mineberat Kızlar Dün benim adet günümdü test yaptım negatif çıktı ama hala Adet olmadım Sizce pozitif olma ihtimali var mı
havvaclsknn1 aslogz23 kalem testi markasını ismini bilmiyorum eczaneden 45 tl ye almıştım ama bu 5 10 tl lik testler genelde bozuk
aslogz23 Kozlar sımdı böyle oldu yanı ılk böyle sılık cızgı çıkmıştı şimdi böyle oldu anlamadım valla
1_prensesannesii aslogz23 test bozuk maalesef bunlara ya da erken gebelik testlerine para vereceğinize bence direkt adetiniz geçince kan verin hem de kesin sonuç
momlife10 aslogz23 2 testide aynı yerden aldıysanız ikisinide götürüp gösterin bozuk test satıyorsunuz diye