EsraDabakzkal Denizkizi Denizkizi valla kaptırınca yürüyordum 😅 benimde sertleşiyordu karnım. Özellikle son haftadayım oldu işte onlar sancıymış😅
Tirtisin-annesi EsraDabakzkal neden 40 haftanizin dolmasini beklemedi doktorunuz acaba bizde 39+4 olduk ama hala beklemedeyiz en son 41+3 e kadar bekleyelim dedi
Aras Hmervekara banada önerdiler ama doğuracağın gün yap dediler sen hergün mü yapıyorsun kaç haftalıksın
Hmervekara Aras 38+5im doktorum 37den itibaren sürebilirsin dedi tek sürmek değil elinizden geldiğinde perine masajı şeklinde yapabilirseniz daha iyi olur Evet sabah akşam yapmaya çalışıyorum ☺️
EsraDabakzkal Hmervekara bende perine masajını denedim ama yapamamıştım. İki dikişim var Belki yapabilseydim oda olmazdı.
Cemreemine EsraDabakzkal ben sezeryan olucam yani kafada sabitledim cok korkuyorum cunku bi de fiyat hala aynimi dogum fiyati hastane nasil hijyen acisindan falan
Hmervekara EsraDabakzkal zaten bende tek elle 10 dk falan yapabiliyorum öyle nette gösterdikleri 2 baş parmakla başkasının yapması lazım olduğu kadar artık 🤪 olsun doğurdunuz ya oda geçer 🙈💗
EsraDabakzkal Cemreemine hijyen açısından sıkıntı yok gayet temizdi, normal Doğum 2250 tl. Sezeryan ı bilmiyorum ama. Korkacak bişey Yok canım, sezeryanın sonrasını çekmektense normal Doğum uygun görüyorsa Dr onu dene kesinlikle 👍🏼
Cemreemine EsraDabakzkal cok korkuyorum nedense sacma sapan ruyalar bile goruyorum hep bide cok keserler diye korkuyorum dayanamam gibi falan😔
EsraDabakzkal Hmervekara valla zaman her şeyin ilacı. Bugün 11 günlük oldu minik aslanım. Ve çok şükür turp gibiyim Cemreemine misafirlerimi ağırlıyorum yemeğimi yapıyorum bebeğimle ilgileniyorum. Doğum normal bir olay arkadaşlarım adı üstünde doğal.. 😅